Φροντιστής σε παιδικό σταθμό κόλλησε τα παπούτσια μωρού στα πόδια του με ταινία

  • Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 18:39
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Σοκαρισμένη η Τζέσικα Χέις από τη Βόρεια Καρολίνα πήγε να πάρει την κόρη της από τον παιδικό σταθμό και ανακάλυψε πως οι φροντιστές της είχαν κολλήσει στα πόδια τα παπούτσια με ταινία.

Η Χέις ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες της 17 μηνών κόρης της, σημειώνοντας πως η ταινία ήταν κολλημένη τόσο σφικτά, που είχε αφήσει σημάδια στα ποδαράκια της μικρής.

«Κάποιος προφανώς ενοχλήθηκε που μαθαίνει να βγάζει τα παπούτσια της και έκανε αυτό. Δεν ήταν μόνο τα παπούτσια της κολλημένα, ήταν και ταινία γύρω από τον αστράγαλό της. Η 17 μηνών κόρη μου δεν μπορούσε να πει τίποτα. Έμεινε έτσι τόση ώρα και ήταν τόσο σφιχτά κολλημένα που της άφησαν σημάδια και προκάλεσαν πρήξιμο και μελανιές.

Μία γυναίκα στο Facebook σημείωσε πως είχε συμβεί το ίδιο στην κόρη της, στον ίδιο παιδικό σταθμό, αλλά η διεύθυνση το αντιμετώπισε άμεσα. Το σχολείο Pleasant Hill Daycare απέλυσε δύο άτομα από το προσωπικό του, που ήταν υπεύθυνα για το περιστατικό, και έστειλε επιστολή στους γονείς.

Η Τζέσικα εξήγησε πως δημοσιοποίησε το συμβάν για να ενθαρρύνει άλλες μαμάδες να μιλούν για όσα γίνονται σε παιδικούς σταθμούς. «Το έκανα για να ευαισθητοποιήσω τους άλλους όχι μόνο για τους παιδικούς σταθμούς αλλά και για τους φροντιστές στο σπίτι, να μην σωπαίνουν».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, η γυναίκα ήταν ευχαριστημένη με την απόκριση του παιδικού σταθμού στο θέμα, και η κόρη της επέστρεψε κανονικά την επόμενη ημέρα.

«Δεν επιτρέπουμε καμία πρακτική που θα μπορούσε να βλάψει ένα παιδί» δήλωσε η διευθύντρια του σταθμού. «Έχουμε εξαιρετική ομάδα φροντιστών, που αγωνίζονται να ανταποκριθούν στις υψηλότερες προσδοκίες καθημερινά για τα παιδιά που φροντίζουμε, κι αυτό που έγινε δεν μας αντιπροσωπεύει».

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο