Ο make up artist της Beyoncé μας μαθαίνει τα trends της σεζόν

  • Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 18:23
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Ο make up artist της Beyoncé, Sir John, μίλησε στο Well+Good και μας έδειξε τα 4 πιο must trends στο μακιγιάζ!

 

Cool τόνοι στα χείλη
Ο Sir John επιμένει στη χρήση προϊόντων για τα χείλη με πιο natural αποχρώσεις. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε soft pink, ανοιχτό λιλά και raspberry. Όσον αφορά τα μάτια, προσπάθησε να δημιουργήσεις μια αντίθεση, χρησιμοποιώντας έντονους τόνους του μπλε!

 

Περιόρισε το contouring
Σύμφωνα με τον Sir John, η εποχή του contouring έχει περάσει και ήρθε η μεγάλη στιγμή του highlighter. Χρησιμοποίησε προϊόντα για λάμψη στα σημεία που θα έκανες παλιότερα το contouring. Δημιούργησε αυτές τις γραμμές με highlighter και θα έχεις ένα πιο glowy και φυσικό αποτέλεσμα.

 

Glitter
Το glitter επιστρέφει, όπως και τα περισσότερα trends των '90s! Ο Sir John τονίζει πως τα εκπληκτικά looks στο Coachella βοήθησαν πολύ σ’ αυτή την επιστροφή. Θα δούμε κυρίως unicorn glitter looks αλλά και πιο απλά χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών αλλά και στα χείλη για περισσότερη λάμψη και ένταση.

 

Ζεστά χρώματα στα μάτια
Αν στα χείλη οι cool τόνοι είναι must, τότε στα μάτια θα δούμε τα πιο ζεστά χρώματα. Τα πιο δημοφιλή φαίνεται να είναι τα κόκκινα και τα πιο έντονα σε στιλ terracotta! Αν δεν είσαι έτοιμη να τολμήσεις ένα έντονο χρώμα σε όλο το make up των ματιών, διατήρησε το φυσικό look και πρόσθεσε μία κόκκινη σκιά στις γωνίες.

 

Πηγή: savoirville