Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου

  • Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 08:31
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καμιά φορά, όταν μας αγαπάνε, θέλουμε να το ακούμε… Ναι, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, έρχονται τρυφερά λόγια αγάπης, ρομαντικές συναντήσεις και πολλές συναισθηματικές εξομολογήσεις για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!
Η Αντίθεση ωστόσο του Ερμή-Δία, φέρνει υπερβολή και γκάφες στα λόγια των Σταθερών του 2ου δεκαημέρου!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Κριέ, κανέναν να εμπλακεί στις προσωπικές σου υποθέσεις, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Ο τρόπος με τον οποίο θα φροντίσεις τη ζωή σου δεν αφορά κανέναν και αυτό χρειάζεται να το γνωστοποιήσεις σε όσους δείχνουν να το αγνοούν. Αν καθυστερήσεις, θα δυσκολευτείς περισσότερο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, αισθηματικά, για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με μεγαλύτερη ευκολία. Στα οικονομικά σου αρχίζεις και ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου σε κάθε προσπάθεια και σου χαρίζουν τη δυνατότητα να φέρεις τη ζωή σου σε ισορροπία. Αν ασχοληθείς σχολαστικά με τα δικά σου ζητήματα, αργότερα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να τα ολοκληρώσεις. Προς το παρόν διατήρησε με σταθερότητα το υπάρχον πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να συζητήσεις πολύ με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ευτυχία είναι κάτι που κερδίζεται και όχι δεδομένο για τους περισσότερους. Μην αφήνεις τη ζωή σου στην τύχη, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά οργάνωσε κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητάς σου, που θα συμβάλει στην αξιοποίηση της δημιουργικότητας και στην ολοκλήρωση των στόχων που έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μην δώσεις άλλες αναβολές, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου σε στηρίζει, αγαπητέ Καρκίνε, με όποιο τρόπο μπορεί, αλλά ταυτόχρονα παρεμβαίνει σε ζητήματα που δεν την αφορούν. Βάλε τα όριά σου και περιφρούρησε την προσωπική σου ζωή, για να μην βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένεις. Οι συνέπειες αργότερα θα είναι αρκετά επίπονες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που μόνο εσύ ξέρεις και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Λέων, κάποιο μυστικό θα σου αποκαλυφθεί με εντελώς τυχαίο τρόπο και θα αλλάξει τη διάθεση αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Αρχικά αυτό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα ίσως γίνει αιτία για ουσιαστική πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου με αρνητικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα φορολογικά που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μην καθυστερήσεις, αγαπητέ Παρθένε, να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε μια σημαντική υπόθεση που απαιτεί λύση. Το μερίδιο που σου αντιστοιχεί είναι αδύνατον να το αποφύγεις, οπότε καλύτερα να τακτοποιήσεις την εκκρεμότητα το συντομότερο. Κάποιο άτομο θα σου προσφέρει τη βοήθειά του μαζί με χρήσιμες συμβουλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα και μπορείς να τακτοποιήσεις όλα όσα σε κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση όσων έχεις ονειρευτεί. Ο δυναμισμός σου ενισχύεται τώρα και μπορείς να οδηγηθείς σταδιακά σε καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς μεγάλο κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή είναι μια περίοδος που ξεκινάει με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνει πολύ καλύτερη και η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μία ευχάριστη έκπληξη θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα καταφέρεις να προχωρήσεις χωρίς μεγάλο κόπο. Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη, εξ αιτίας της παρόρμησης που σε χαρακτηρίζει. Δείξε σοβαρότητα και σκέψου προσεκτικά για να δώσεις λύσεις σε όσα σε ταλαιπωρούν. Αργότερα αρκετές ευκολίες θα υπάρξουν για το ζώδιό σου που θα σε βοηθήσουν να ευτυχήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Κινήσου ανάλογα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να δεχτείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θα ήθελες για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης θα σου προσφέρει μια συμμαχία που θα σε βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα εμπόδια αποτελούν πλέον παρελθόν για το ζώδιό σου. Μην αφήσεις την καχυποψία και τον φόβο της αποτυχίας να σε κατευθύνουν στη λήψη αποφάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να υπήρξαν παλιότερα στα αισθηματικά σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα θέματα νόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι πλανήτες αλλάζουν διάθεση απέναντι στο ζώδιό σου και η προσφορά τους είναι καθοριστική. Οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν οριστικά, τα ζητήματα θα λυθούν και η θετική σου διάθεση θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα καθορίσουν θετικά το μέλλον. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης θα κάνεις κάποια σημαντική γνωριμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και με τις καλές επιρροές των πλανητών στα αισθηματικά σου θα έρθει και αυτό που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση. Το αυστηρό πρόγραμμα και οι τεράστιες απαιτήσεις στη ζωή σου έχουν αγγίξει τα όρια των αντοχών σου. Αξιοποίησε το ερχόμενο διάστημα που παρέχει ευκολίες στο ζώδιό σου, για να βάλεις τη ζωή σου σε πιο εύκολους ρυθμούς, που θα προφυλάξουν την υγεία σου από κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές στον αισθηματικό τομέα, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Τα άστρα χαρίζουν πολλές ευκαιρίες στο ζώδιό σου, ώστε να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου αλλά φοβάσαι να τολμήσεις. Δείξε θετική διάθεση και προσπάθησε να οργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καθημερινότητά σου, προκειμένου να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και να επαναφέρεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε ένα μέτρο και μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr