Βραχάκια κολοκύθι με παρμεζάνα

Τρίζει στο δόντι, αλλά είναι μαλακό. Γευστικό αυτό το ψητό κολοκύθι με αρωματικά και παρμεζάνα.

Υλικά

4 φρέσκα κολοκυθάκια
1/2 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό, αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση

Ανάψτε το γκριλ στο φούρνο σας
Σε ένα μπολάκι αναμείξτε την τριμμένη παρμεζάνα, το θυμάρι, τη ρίγανη, τον ξηρό βασιλικό, τα ψιλοκομμένα σκόρδα, αλάτι και πιπέρι
Κόψτε τα κολοκύθια σε βραχάκια, ραντίστε τα με ελαιόλαδο και ρολάρετε στο μείγμα
Τοποθετήστε τα στο γκριλ και ψήστε τα για 15 λεπτά, ανεβάστε λίγο τη σχάρα για 2-3 λεπτά ώστε να ροδίσουν καλά

Ρίξτε μαϊντανό από πάνω και σερβίρετε



Πηγή: iefimerida.gr 

Αφηστε καποιο σχολιο