Δεν θα πιστεύεις τι περιέχει η τούρτα του πριγκιπικού γάμου

  • Σάββατο, 19 Μάιος 2018 09:09
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους

Λίγες μόνο ώρες μάς χωρίζουν από τον γάμο της χρονιάς, μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ. Οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες έχουν πάρει φωτιά, καθώς όλοι προσπαθούν να μάθουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Royal Watch», της ειδικής ενότητας του Harper’s Bazaar με θέματα και αφιερώματα στον συγκεκριμένο γάμο, η μεγάλη μέρα αναμένεται να στοιχίσει στη βασίλισσα περί τα 45 εκατ. δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού να ξοδεύεται στην ασφάλεια και φύλαξη των μελών της βασιλικής οικογένειας και στο νυφικό.

Ένα άλλο έξοδο που έχουν όλοι οι γάμοι είναι και η τούρτα. Το πριγκιπικό ζεύγος παρεκκλίνει των παραδόσεων και αντί για fruit cake, επέλεξε μία τούρτα λεμονιού και ανθέων κουφοξυλιάς. Η τούρτα, δημιουργία της ζαχαροπλάστισσας, Claire Ptak και του ζαχαροπλαστείου της, Violet Cakes London, θα είναι καλυμμένη με βουτυρόκρεμα και διακοσμημένη με φρέσκα λουλούδια. Η προετοιμασία της έχει μάλιστα ξεκινήσει από σήμερα!

Μόλις πριν λίγες ώρες το παλάτι του Κένσινγκτον μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αποκάλυψε τι ακριβώς περιέχει η εν λόγω γαμήλια τούρτα. Κάθεσαι; 200 λεμόνια, 500 βιολογικά αβγά, 20 κιλά βούτυρο, 20 κιλά αλεύρι, 20 κιλά ζάχαρη και 10 μπουκάλια λικέρ κουφοξυλιάς! Απίστευτες ποσότητες!

olivemagazine.gr