Αυτοί είναι οι… ζημιάρηδες του ζωδιακού

  • Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 16:02
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μπαμ και κάτω, έτσι γίνονται οι ζημιές. Αυτά τα 3 ζώδια τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά χωρίς να το προσπαθήσουν.

Κριός, o Taz

Την κάνει τη ζημιά, σπάει πράγματα, κάνει τις παραδοσιακές ζημιές στο σπίτι. Μικρός έριχνε τη ζάχαρη κατά λάθος μπροστά στα  τρομαγμένα μάτια του αδερφού του και έπειτα φώναζε, μαμά, ο «Γιώργος» έκανε ζημιά. Βέβαια όλοι στο σπίτι ήξεραν ποιος είχε κάνει τι. Στο παρόν: Είναι τόσο γκαφατζής σε σημείο που αυτοτραυματίζεται. Μπορεί να προκαλέσει κομφούζιο, καραμπόλα και είναι ο ορισμός του troublemaker.

Ταύρος, ο ψαλιδοχέρης

Είναι ο άνθρωπος που όταν ήταν μικρός είχε εμμονή με το ψαλίδι και με ότι έπιανε το έκανε χαρτοκοπτική. Από το σεμέν της γιαγιάς μέχρι την εγκυκλοπαίδεια του μεγάλου αδερφού, όλα μπορούσαν να γίνουν κομφετί, τώρα που μεγάλωσε μπορεί να έχει σταματήσει να τα ασχολείται με τα ψαλίδια, αλλά μπορεί άνετα να τουμπάρει ένα τραπέζι με νερά και καφέδες, να κάνει μια απότομη κίνηση και να κουνήσει τον δίσκο ενός σερβιτόρου. Το «γεννήθηκες για την καταστροφή» εδώ παίρνει σάρκα και οστά.

Σκορπιός, ο shopaholic

Μπαίνει στο σούπερ μάρκετ, βάζει ένα κέρμα στο καρότσι για τα ψώνια και ξεκινάει το ride. Είναι ο άνθρωπος που  γκρεμίζει τον πύργο με τα corn flakes με μια ντελικάτη, αλλά λανθασμένη κίνηση. Είναι αυτός που τρομοκρατεί τις μητέρες και τις αναγκάζει να μαζέψουν τα παιδιά τους  την τελευταία στιγμή πριν τα παρασύρει με το καρότσι του. Η βόλτα μαζί του μοιάζει με ένα επικίνδυνο roller coaster, αφού θα κάνει μια απλή κίνηση με την τσάντα του και θα τα κάνει όλα γυαλιά- καρφιά.

marieclaire.gr