Η νίκη της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor 2 με αντίπαλο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ήταν ο πρώτος παίκτης μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων που αποχώρησε από το Survivor 2.

Στο Συμβούλιο του Νησιού για άλλη μία φορά ο Σάκης συζήτησε με Διάσημους και Μαχητές τις διαφορές και τις συγκρούσεις που έχουν δημιουργηθεί. Η Ροδάνθη βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, ιδιαίτερα με την αντιπαράθεσή της με τη Μελίνα.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση της με την Εύη Σαλαταφερίδου που ανήκει πια στους Μαχητές.

Νωρίτερα έγινε ένας παθιασμένος αγώνας και από τις δύο ομάδες με νικητές τους Μαχητές στο Survivor 2. Οι νικητές κέρδισαν ένα πλούσιο γεύμα σε πολύ καλό εστιατόριο με μπριζόλα, πατάτες και σουφλέ σοκολάτας.

Στον αγώνα η Ροδάνθη επικαλέστηκε πρόβλημα με τους φακούς επαφής της και την πισίνα της πίστας και δήλωσε ότι δεν θα παίξει. Επειδή όμως οι γιατροί δήλωσαν ότι μπορεί να παίξει, η ομάδα της πήρε ποινή.

Τα κορίτσια των Διασήμων μπορούσαν να επιλέξουν όποιον αντίπαλο ήθελαν στις κούρσες που θα είχαν τη Ροδάνθη αντίπαλο.

Η Δαλάκα τους ξάφνιασε όλους όταν επέλεξε τον Νάσο, τον οποίο και κέρδισε. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διαδρομή, αλλά στο τέλος η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στον στόχο. Η πρωταθλήτρια του στίβου ήταν καλύτερη στον στόχο και πήρε τελικά τη νίκη.

Οταν ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από την Κατερίνα Δαλάκα να πει με ποιον παίκτη των Μαχητών θα «ματσαριστεί», άφησε τους πάντες άφωνους. Η Δαλάκα διάλεξε να αγωνιστεί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως αυτό γίνεται πρώτη φορά, ωστόσο, δεν απαγορεύεται από τους κανόνες και έτσι η Κατερίνα κοντραρίστηκε με τον Νάσο, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα από τη στιγμή που άκουσε το όνομά του.

newsbeast