Μήπως τον θες περισσότερο από όσο σε θέλει;

Έρωτας, σεξ, σχέσεις, τρεις λέξεις οι οποίες είναι άμεσα συνιφασμένες με την καθημερινότητά μας, ή τουλάχιστον θα θέλαμε να είναι!

Και τι γίνεται φίλη μου στις περιπτώσεις εκείνες, που ενώ έχεις σχέση και θεωρείς ότι περνάτε φανταστικά, κάτι μέσα σου σου λέει ότι δεν είναι όλα τέλεια; Τι γίνεται όταν νιώθεις βαθιά μέσα στην ψυχούλα σου ότι ενώ εσύ τον θέλεις ολοκληρωτικά εκείνος δεν είσαι σε θέση να σου προσφέρει τον ουρανό με τ΄άστρα; Τι γίνεται όταν συνειδητοποιείς ότι τον θέλεις περισσότερο από όσο σε θέλει εκείνος; Εμείς σου έχουμε 5 σημάδια τα οποία σίγουρα θα σε διαφωτίσουν.

1. Είναι διστακτικός στο να συζητήσει τα συναισθήματά του: Τον ρωτάς ευθέως, αποφεύγει να σου απαντήσει. Τον ρωτάς εμμέσως, κάνει την πάπια. Τον ρωτάς δεύτερη, τρίτη, τέταρτη φορά-γενικά είσαι ένα κορίτσι που το θέτει το ερώτημα-και η απάντηση που παίρνεις είναι κάτι τύπου: «Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω είμαι μπερδεμένος». Όχι δεν είναι μπερδεμένος. Απλά βλέπει ότι εσύ καίγεσαι και αποφεύγει να απαντήσει για να μη σε στενοχωρήσει. Τουλάχιστον έχει καλή καρδούλα. Όλα κι όλα.

2. Προσπαθεί να σε αλλάξει: Το θέμα φίλη μου είναι να του αρέσεις έτσι όπως ακριβώς είσαι και όχι έτσι όπως θα φανταζόταν ότι είσαι. Με λίγα λόγια, μάλλον είχε κάτι άλλο στο μυαλό του και κάτι άλλο του προέκυψες. Προσπαθεί να σου κάνει μερεμετάκια, αλλά δεν του βγαίνει και πολύ, οπότε σε κρατάει σε μία απόσταση και ασχολείται μαζί σου μόνο όποτε έχει όρεξη. Εσύ στο μεταξύ όλο και φουντώνεις, όλο και ερωτεύεσαι και όλο και δίνεσαι ψυχή και σώμα. Πρόσεχε: Θα το φας το κεφάλι σου.

3. Είσαι πάντα εσύ που δείχνεις τρυφερότητα: Όχι φιλί, ούτε χάδι που λέει ο λόγος δε σου δίνει. Καλέ τι χάδι; Ούτε βλέμμα ένα πράγμα. Γενικότερα, ακόμα και οι δυο σας όταν είστε, εκτός φυσικά από τη στιγμή του σεξ, αποφεύγει να σε αγγίζει και να σε χαιδεύει, γυρνώντας σου την πλατούλα, χωρίς να σου δίνει καμία απολύτως σημασία. Είναι ακριβώς η στιγμή που εσύ πας να τον αγκαλιάσεις και σου ρίχνει αγκωνιά. Λυπάμαι αλλά μάλλον δε σε θέλει και πάρα πολύ.

4. Δε σε γνωρίζει στον κύκλο του: Και καλά, άντε να χωνέψουμε ότι δε σε γνωρίζει στην οικογένειά του, είναι ευαίσθητο θέμα αυτό, αλλά ούτε στους φίλους του; Ούτε στον κολλητό του βρε αδερφέ; Εν αντιθέσει με σένα που μόνο στην θεία σου από το χωριό δεν τον έχεις συστήσει, κι αυτό γιατί δεν έχει τύχει να σας επισκεφτεί το διάστημα που τον βλέπεις. Κάτσε να κάνει ότι έρχεται προς την πρωτεύουσα και θα δεις.

5. Δεν επικοινωνεί ποτέ: Και εννοούμε πρώτος, διότι άμα του στείλεις θα στην κάνει τη χάρη και θα σου απαντήσει. Καλέ πόσο large; Γενικότερα όμως, να ξέρεις ότι αν κατά 99% είσαι εσύ αυτή που πάντα επικοινωνεί, τότε και θετικό σημάδι δεν το λες. Βασικά δεν έχει ποτέ του την περιέργεια να μάθει τι κάνεις; Βασικά ΟΧΙ!

 

Πηγή: queen.gr