My style rocks: Αλλαγές και ονόματα έκπληξη

Μετά την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης είναι σίγουρο ότι το ριάλιτι μόδας θα επιστρέψει και την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μόνο που τα στελέχη του σταθμού με την εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» ετοιμάζονται να φέρουν... τα πάνω κάτω, κάνοντας πολλές αλλαγές ενώ μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με πρόσωπα που η παρουσία τους θα είναι έκπληξη για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο... και όχι μόνο...!

Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Κατ’ αρχάς για το δεύτερο κύκλο του «My style rocks» θα μπει μία καρέκλα παραπάνω στην κριτική επιτροπή ενώ δραστικό ρόλο για τις εξελίξεις θα αναλάβει κι η νικήτρια του πρώτου κύκλου, Ραμόνα Βλαντή. Μετά το… τρολάρισμα που έγινε στα social media για τη διαγωνιζόμενη τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να την αξιοποιήσουν και στον επόμενη κύκλο αναλαμβάνοντας να είναι δίπλα στις νέες διαγωνιζόμενες και… απέναντι από την κριτική επιτροπή. Ωστόσο σίγουρο θεωρείται ότι την παρουσίαση του «My style rocks» θα αναλάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μετά τη συμμετοχή της στο «Survivor» ανέβασε, τουλάχιστον μέσω των social media, τις «μετοχές» της στο τηλεοπτικό «χρηματιστήριο»!

Εκτός όμως από την αλλαγή με την παρουσία της Ραμόνα Βλαντή φαίνεται ότι οι παρόντες στο στούντιο θα είναι περισσότεροι αφού στον ΣΚΑΪ προσανατολίζονται να έχουν πλέον τετραμελή επιτροπή. Πάντως όπως φαίνεται από τους παλιούς, της προηγούμενης κριτικής επιτροπής, στην καινούργια θα καθίσει μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης και ένα… βήμα από τις διπλανές καρέκλες του είναι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Εκτός όμως από αυτούς πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και η ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ που έχει επιμεληθεί εμφανίσεις διάσημων σταρ στο εξωτερικό και θεωρείται από τις καλύτερες στο χώρο της διεθνώς.

Σίγουρα λοιπόν αν επιτευχθεί η συμφωνία, ιδιαίτερα με την Πατρίτσια Φιλντ το ριάλιτι… θα ροκάρει ακόμα περισσότερο. Οι τελικές αποφάσεις με τα πρόσωπα που προανέφερα αναμένεται να «κλειδώσουν» τις επόμενες ημέρες αν και επιθυμία τόσο της «Acun Medya» όσο και του ΣΚΑΪ είναι πρωτίστως να βρεθούν όλοι μαζί στο στούντιο για να διαπιστωθεί αν… δένουν μεταξύ τους σε… στιλ.  Πάντως ο καινούργιος κύκλος του «My style rocks» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα πολύ νωρίς… μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ αξίζει να αναφέρω ότι ήδη υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις συμμετοχών.

 

Πηγή: newsit