3 ζώδια που δεν μπορούν να αποφασίσουν

  • Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Αυτοί που σε βγάζουν εκτός εαυτού με την αναποφασιστικότητα τους.

Ζυγός: Ξεκάθαρα αναποφάσιστος

Είναι αυτός που πάει τελευταία μέρα να καταθέσει το μηχανογραφικό και πιο συγκεκριμένα το τελευταίο λεπτό εκεί που όλα σχεδόν είναι εκπρόθεσμα. Ωστόσο αυτό δεν το κάνει γιατί είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, απλά δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση, χωρίς να βασανίσει το πανελλήνιο. Όλοι τον παρακολουθούν συγκλονισμένοι με πόση άνεση μπορεί να σπάσει νεύρα με την αναποφασιστικότητα του χαρακτήρα του.

Καρκίνος: O Ψυχοβγάλτης

Σε όποιο μαγαζί και να μπει, θα ζητήσει τιμοκατάλογο. Όταν του παρουσιάζεις πάνω από μια επιλογή θέλει να το καλοσκεφτεί για να κάνει το καλύτερο deal. Όταν δεν έχει επιλογές πάλι αργεί να πάρει την απόφαση, αφού θα βρει τρόπο να παζαρέψει κάτι. Έχει την τάση να κινείται αργά στο χώρο και να μην κάνει τίποτα απότομα, σε σημείο που αισθάνεσαι ότι βλέπεις ντοκιμαντέρ.

Παρθένος: O “Δεν ξέρω”

Από εδώ θα το πάει, από εκεί θα τα φέρει, θα βρει έναν τρόπο να σου κάνει τα νεύρα τσατάλια με το μπέρδεμα που θα προκαλέσει. Δεν μπορεί να διαλέξει, ούτε μέρος, ούτε ώρα, ούτε παρέα, ευτυχώς αυτή συνήθως είναι φιξαρισμένη. Ταράζει νεύρα και συνειδήσεις και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ανταλλάξει βαριές κουβέντες επειδή έβγαλε κάποιον εκτός εαυτού.

marieclaire.gr