Προχωρούν οι εργασίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

  • Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 13:30
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες της δεύτερης φάσης του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Πέμπτης 17 Μαΐου  ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός. 
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ Μηνά Καπετανάκη και στελέχη της Επιχείρησης, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο και είδε με ικανοποίηση ότι η πρόοδος που σημειώθηκε, σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή του (22/02/2018) είναι σημαντική.  
Μάλιστα, όπως τον ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της κατασκευής της δεύτερης φάσης, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε μέσα στο καλοκαίρι να γίνει η συναυλία εγκαινίων της αίθουσας συναυλιών (χωρητικότητας 250 θέσεων), και μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο να ακολουθήσει η συναυλία εγκαινίων της κεντρικής αίθουσας (χωρητικότητας 800 θέσεων).
Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Δήμαρχος τόνισε: «Έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της Β΄ Φάσης του Πολιτιστικού Κέντρου. Κάτι που δεν ήταν δεδομένο όταν αναλάβαμε. Ήταν όμως μονόδρομος. 
Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. Ωστόσο, με σκληρή δουλειά από τους αρμόδιους της ΔΕΠΤΑΗ, τα περισσότερα από αυτά ξεπεράστηκαν. 
Εφόσον δεν προκύψουν απρόοπτα, το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2018,  ώστε με σωστή διαχείριση στη συνέχεια,  να αποτελέσει πολιτιστικό σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κρήτη».  

Αφηστε καποιο σχολιο