Beauty hacks που θα σε σώσουν

  • Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 17:23
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σώμα

Είτε είσαι beauty addict είτε όχι, σίγουρα θα ήθελες να ξέρεις όλα τα extra tips που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τα θέματα της beauty καθημερινότητάς σου.

Συγκεντρώσαμε 15 beauty hacks που κάθε κορίτσι θα ήθελε να γνωρίζει -αρκετά- νωρίτερα:

 

Καθαρά μαλλιά
Αν είσαι απ τα κορίτσια που έχουν λιπαρές ρίζες μαλλιών, σίγουρα θα χρειαστείς αυτή τη συμβουλή. Πρόσθεσε στο σαμπουάν σου μια μικρή ποσότητα θαλασσινού αλατιού ώστε να αποκτήσεις υγιή και καθαρά μαλλιά.

Πυκνές βλεφαρίδες
Η λύση σε αυτό το θέμα είναι το καστορέλαιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις σε ένα μπολ το καστορέλαιο με αλόη και βιταμίνη E. Τοποθέτησε το μείγμα στις βλεφαρίδες σου πριν τον ύπνο και σε ένα μήνα θα παρατηρήσεις τη διαφορά.

Μαύροι κύκλοι
Οι μαύροι κύκλοι ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες και ομολογουμένως είναι ένα σημαντικό θέμα μετά από μια κουραστική μέρα. Φτιάξε ένα μείγμα από καφέ και λάδι καρύδας και χρησιμοποίησέ το ως μάσκα 3 φορές την εβδομάδα.

Περιόρισε την κυτταρίτιδα
Το συγκεκριμένο beauty hack μας προτρέπει να αναμείξουμε μια ποσότητα αργίλου, ginger σε σκόνη και ζεστού νερού. Όταν το μείγμα γίνει ομοιόμορφο το τοποθετούμε στα σημεία της κυτταρίτιδας και τυλίγουμε την περιοχή με ζελατίνα. Να τονίσουμε βέβαια ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα θέμα που δεν αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα.

Λείο δέρμα
Αν οι τρίχες σε κουράζουν, υπάρχει τρόπος ώστε να περιορίσεις την πολύ συχνή εμφάνισή τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα μείγμα από χυμό λεμονιού , ζάχαρη και νερό. Άπλωσέ το στα πόδια σου και απόκτησε το πιο λείο δέρμα ever!

Μαύρα στίγματα
Για την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων ανάμειξε αλεύρι, μέλι και ζεστό νερό. Τοποθέτησε το στις προβληματικές περιοχές με cotton pads και απομάκρυνέ το μετά από 10 λεπτά.

Μαύρα σημάδια στις μασχάλες
Μετά τη χρήση πολλών και διαφόρων αποσμητικών, οι μασχάλες αποκτούν διάφορα θέματα. Φτιάξε μάσκες από τριμμένες πατάτες και τοποθέτησέ τις στην περιοχή ώστε να «καθαρίσεις» το δέρμα.

Εγκαύματα από τον ήλιο
Ένα πολύ σύνηθες πρόβλημα, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Η μαγειρική σόδα είναι ένα στοιχείο που βοηθά το έγκαυμα να καταπραϋνθεί.

Σκληρές φτέρνες
Ένα πολύ συχνό πρόβλημα που αφορά σε όλες τις γυναίκες που φορούν τακούνια. Αντιμετώπισε το πρόβλημα , ξεκουράζοντας τα πόδια σου σε ζεστό νερό και προσθέτοντας μαγειρική σόδα και ξίδι μηλίτη.

Καθαρό δέρμα στο πρόσωπο
Αν θες τέλειο και καθαρό δέρμα στο πρόσωπο, δοκίμασε το μείγμα ζελατίνης, μαύρου άνθρακα και νερού! Τοποθέτησέ το στο πρόσωπο σαν μάσκα και άφησέ το να δράσει μια μισή ώρα.

Λευκά δόντια
Το ξέρω πως το πρώτο στοιχείο που σκέφτεσαι είναι ο μαύρος άνθρακας, αλλά θα σε απογοητεύσω. Ανάμειξε μαγειρική σόδα με πολτοποιημένη φράουλα και βούρτσισε τα δόντια σου.

Fresh όψη επιδερμίδας
Αν θες να φαίνεσαι φρέσκια καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανάμειξε την αλόη με νερό και χρησιμοποίησέ τα σαν spray για το πρόσωπο.

Ευχάριστη μυρωδιά στα μαλλιά
Ρίξε λίγο από το αγαπημένο σου άρωμα στη χτένα και βούρτσισε τα μαλλιά σου! Έτσι θα αποφύγεις τις ανεπιθύμητες οσμές.

Ανόρθωση στήθους
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη βαζελίνη, την οποία θα τοποθετήσεις στην περιοχή του στήθους. Αυτό θα βοηθήσει στην επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος της συγκεκριμένης περιοχής.

 

Πηγή: savoirville