Αποχώρηση από το Survivor 2 με διχασμό και «θιγμένους» παίκτες

 

Ο Κωνσταντίνος, η Βιργινία και ο Χάρης είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 2. Ο πρώτος βγήκε από την κάλπη, η δεύτερη ψηφίστηκε από τον πολυτιμότερο παίκτη την Κατερίνα και ο τρίτος από την Μελίνα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο συμβούλιο ο Σάκης ανακοίνωσε τους πολυτιμότερους παίκτες των Μαχητών που ήταν η Εύη και ο Νικόλας που φάγανε μελιτζάνες με κιμά.

Στο συμβούλιο ο Νάσος εξήγησε γιατί νιώθει χαρούμενος στη νέα του ομάδα, ενώ οι πρώην συμπαίκτες του δήλωσαν θιγμένοι από τη συμπεριφορά του.

Η Μελίνα και ο Ηλίας διαφώνησαν για τους λόγους που δεν μιλάνε και αλληλοκατηγορήθηκαν. Παράλληλα ο Χάρης τα έβαλε με τον Ηλία παίρνοντας κι αυτός θέση στις διαφορές που έχουν βγει στην επιφάνεια μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 2 μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων.

Μαχητές και Διάσημοι αναγνωρίζουν ότι και οι παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν έδειχναν πιο αδύναμοι, όπως η Ροδάνθη, έχουν ανακάμψει και πλέον είναι πολύ δυναμικοί.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Survivor 2, μετά τις αλλαγές στις ομάδες, μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά των Διασήμων.

«Θεωρώ ότι κρατάνε λάθος στάση οι τωρινοί Διάσημοι… Αυτό το παιχνίδι έχει κανόνες πρέπει να τους ακολουθούμε. Και από τη στιγμή που επιλεχθήκαμε κι έγιναν έτσι οι ομάδες και είμαστε αντιμέτωποι, θα μπορούσαμε πολύ άνετα να είμαστε ανταγωνιστές στους αγώνες και όταν γυρνάμε εδώ να κάνουμε παρέα όλοι μαζί. Τα παιδιά, από την ημέρα που διαχωρίστηκαν οι ομάδες, δεν έχουν πατήσει το πόδι τους προς αυτή την πλευρά. Αντίθετα εμείς έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις. Όπως κάναμε παρέα πριν όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε και πλέον παρέα όλοι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μισοί έχουν φύγει από τη μία πλευρά της παραλίας και οι άλλοι μισοί από την άλλη πλευρά.

Εγώ στεναχωρήθηκα πιο πολύ για την Κατερίνα. Υπήρχε υπερβολικά καλή σχέση μεταξύ μας και έχει “κρυώσει” λίγο το πράγμα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Αλλά όπως έχει πει και ο Νάσος, στην πορεία θα φανούν οι φιλίες. Είναι πολύ μεγάλη λέξη για να τη χρησιμοποιούμε σε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε μια κουβεντούλα ότι όλα καλά, δεν έγινε τίποτα, αλλά όταν βλέπω ότι γενικότερα δεν είμαστε όπως πριν στην παραλία, με ενοχλεί λίγο. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν πειράζει, είναι ένα παιχνίδι», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο