Τα ζώδια που ξέρουν να φλερτάρουν στ’ αλήθεια με… μια ματιά

Με τα μάτια μιλάνε αυτές:

Κριός

Είναι μάστερ στο να σε κοιτάζει όταν εσύ δεν βλέπεις, ωστόσο όταν τα βλέμματα σας διασταυρωθούν μπορεί να σε κάνει να θες να την προσεγγίσεις. Είναι δύσκολο αν σε βάλει στο μάτι να ξεφύγεις, αφού έχει το πιο παιχνιδιάρικο βλέμμα και το μάτι του τρέχει πιο γρήγορα και από τη μπίλια στη ρουλέτα. Αν είσαι τυχερός και ανταποδώσεις εγκαίρως είναι σίγουρο ότι το μεταξύ σας παιχνίδι θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Είναι ζώδιο του νερού, έχει sexy attitude και σίγουρα με το βλέμμα του ξέρει να παίζει. Αγαπάει το φλερτ και το eye contact το έχει σε μεγάλη εκτίμηση μιας και το παλιακό κόρτε είναι αυτό που του αρέσει πιο πολύ. Είναι δε τόσο καλά εκπαιδευμένος που εκπέμπει σήμα ότι σε «κοζάρει» με έναν κολακευτικό τρόπο, χωρίς να αγγίζει τα όρια του λιγούρη.

Λέων

Ποιος να συγκριθεί με αυτό το υπερήφανο πλάσμα. Μπαίνει μέσα στο χώρο, σε κοιτάζει και νιώθεις μια μικρή ικανοποίηση που σε ξεχώρισε. Όχι δεν είσαι η Ματίνα Μανταρινάκη που «συνοδεύεται» αλλά σε κάνει να νιώθεις κάπως τυχερός που σου έριξε μια φλογερή ματιά. Είναι «σκαλωτικό» όλο αυτό που δημιουργεί αφού έχει υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τoυ. Κάνε γρήγορα την κίνηση γιατί δεν θα σε κοιτάζει για πάντα.

marieclaire.gr