Νέοι από 40 χώρες στο Ηράκλειο και την Κρήτη για συνέδριο

  • Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 19:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ύστερα από διαγωνισμό μεταξύ άλλων χωρών, καταφέραμε να κερδίσουμε την διοργάνωση ενός πολύ σημαντικού συνεδρίου που τιμά την χώρα, την πόλη, αλλά και τα πανεπιστήμιά μας.

O λόγος για το συμβούλιο των εκπρόσωπων (CNR). Το παρών συνέδριο διεξάγεται 4 φορές το χρόνο, για 4 μέρες, σε πόλεις, από τις 40 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο σύλλογος. Πιο συγκεκριμένα το συνέδριο διοργανώθηκε στο Aveiro, της Πορτογαλίας, τον Σεπτέμβρη και στο Βελιγράδι, της Σερβίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί, τον Φεβρουάριο.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση και το πρόγραμμα Erasmus σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και άπτεται ζητημάτων χάραξης εκπαιδευτικής πολιτικής.

 

Το συνέδριο είναι αφενός πολύ σημαντικό για τον σύλλογο φοιτητών Erasmus και αφετέρου για την προβολή του νησιού μας, γιατί θα φέρει εκπροσώπους του δικτύου Erasmus από 40 διαφορετικές χώρες, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του ESN International.

Το παραπάνω συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 17-20 Μαΐου 2018 στο χώρο του Ι.Τ.Ε (Ίδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνάς ) .