Μήπως δεν είναι κατάλληλος για σένα; 5 βασικά σημάδια

Είστε μαζί καιρό και όπως συμβαίνει συνήθως το επόμενο βήμα είναι ο γάμος. Παρόλα αυτά, κάτι βαθιά μέσα σου, σου λέει ότι τα πράγματα δεν είναι ιδανικά. Ναι, όσο κι αν δε θέλεις να το παραδεχτείς, νιώθεις ότι δεν είναι ο κατάλληλος για σένα, γεγονός που σε κρατάει μακριά από οποιαδήποτε εξέλιξη στη σχέση σας. Τα 5 παρακάτω σημάδια θα σου επιβεβαιώσουν ότι δεν ανησυχείς άδικα.

1. Η κριτική έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο και τα κοπλιμέντα... ανύπαρκτα: Σίγουρα η σχέση σας δε θα είναι ακριβώς όπως τον πρώτο καιρό, μιας και ως γνωστόν ο ενθουσιασμός περνάει, αλλά σε περίπτωση που οι τσακωμοί έχουν γίνει περισσότεροι από τα «γεια» που ανταλλάσσετε και πλέον τα λόγια τα ενθαρρυντικά τα ψάχνεις με τον μεγεθυντικό φακό τότε ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

2. Όταν είστε μαζί νιώθεις λιγότερη αυτοπεποίθηση από όταν είστε χώρια. Κάτι που σημαίνει, ή ότι είσαι αδύναμος χαρακτήρας και σε επηρεάζει και το παραμικρό, ή ότι έχει βαλθεί να σε καταρρακώσει.

3. Δεν τον εμπιστεύεσαι πλέον: Θέλεις κι άλλο; Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, τότε τι το ψάχνουμε βρε κορίτσι μου;

4. Ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά όλες τις πρώην του: Και δεν εννοούμε να τους έχεις κάνει stalking, αλλά να σου μιλάει αυτός για εκείνες. Υπερβολική ειλικρίνεια; Μάλλον έλλειψη τακτ θα το πούμε εμείς. Γενικότερα καλό θα ήταν κάποια πράγματα να τα κρατάει και για τον εαυτό του.

5. Περνάτε καλά πλέον μόνο όταν είστε έξω με παρέα. Με λίγα λόγια, οι δυο σας δεν αντέχετε ούτε λεπτό! Να πούμε περισσότερα;

6. Και last but not least: Σου δείχνει τρυφερότητα μόνο όταν θέλει κάτι. Από το να δείτε την ταινία που θέλει εκείνος, μέχρι να κάνετε σεξ ενώ εσύ έχεις δηλώσει ότι δεν έχεις όρεξη. Αυτά.

queen.gr