Φαν του ελαιολάδου ο Κάρολος και η Καμίλα - Τι είπαν στην ιδιοκτήτρια ελαιουργείου Κιάρα Κουτουλάκη

  • Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 08:25
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Φαν του ελαιολάδου δήλωσαν τόσο ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος όσο και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στην πρόσφατη επίσκεψη τους στην Κρήτη. Μαζί τους είχε την ευκαιρία συνομιλήσει η Ελληνογαλίδα παραγωγός και ιδιοκτήτρια του παραδοσιακού ελαιουργείου Κιάρα Κουτουλάκη.

Η Κιάρα που μαζί με το σύζυγο της Γιώργο Μαυράκη διαθέτουν το επισκέψιμο παραδοσιακό ελαιουργείο Koronekes σε τοποθεσία ανάμεσα στα Σπήλια και τις Αρχάνες ήταν η πρώτη στη σειρά των παραγωγών που είχαν εκθέσει τα προιόντα τους στις Αρχάνες για την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους. Έτσι είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Κάρολο και την Καμίλα τους οποίους είδαμε στα τηλεοπτικά πλάνα να στέκονται για αρκετά λεπτά μπροστά στον πάγκο να συνομιλούν με την Κιάρα και να επεξεργάζονται με ενδιαφέρον το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με τις ξεχωριστές συσκευασίες της Κιάρας και του Γιώργου.

Όπως είπε η Κιάρα της είπαν ότι τους αρέσει πολύ το λάδι και ότι κάθε μέρα τρώνε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Παράλληλα ρώτησαν για το δικό τους λάδι αλλά και τις συνθήκες που παράγεται κι αν αυτές το κάνουν εξαιρετικό.

Στις φωτογραφίες η Κιάρα και ο Γιώργος λίγο πριν φθάσει το πριγγκιπικό ζεύγος καθώς και τα προιόντα τους.