Χαμός στο Survivor 2 με τις νέες ομάδες και γκρίνια για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο


1
[προσθήκη στα αγαπημένα]

Χαμός έγινε στο Survivor 2 με την αλλαγή των ομάδων, ενώ σήμερα έρχεται ένας αγώνας Ελλάδας - Ρουμανίας στο παιχνίδι.

Οι πλέον ομάδες φτιάχτηκαν από την αρχή. Στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού με «αρχηγούς» την Κατερίνα Δαλάκα για τους Διάσημους και τον Ηλία Γκότση για τους Μαχητές δημιουργήθηκαν δύο νέες ισάριθμες ομάδες.

Με επιλογές των δύο παικτών οι νέοι Διάσημοι είναι: Kατερίνα, Μελίνα, Βιργινία, Τσίλης, Μουρούτσος, Χάρης και Τσεπάνης

Οι νέοι Μαχητές: Ηλίας, Εύη, Πάνος, Νικόλας, Νάσος, Ντάρια και Ροδάνθη.

Οι αντιδράσεις ανάμικτες αφού κάποιοι παίκτες το πήραν λίγο πιο βαριά όπως η Μελίνα που έκλαιγε ενώ κάποιοι άλλοι όπως ο Νάσος μάλλον θετικά.

Την επόμενη μέρα και οι δυο νέες ομάδες εμφανίστηκαν αποφασισμένες για να πάρουν τη νίκη που οδήγησε στο έπαθλο Άνεσης και σε ένα ταξίδι με ιδιωτικό αεροσκάφος, με φαγητό, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και μία βόλτα με αεροστάτο στην Ανατολή του ηλίου.

Ο πρώτος αγώνας με τις νέες ομάδες βρήκε νικητές τους Μαχητές με 10-3 και δημιούργησε προβληματισμό και στις δύο ομάδες, αφού πολλοί θεώρησαν ότι κάποιοι έδειξαν ένα νέο πρόσωπο.

Η Μελίνα από τους Μαχητές κατέληξε στους Διάσημους και την αντίστροφη πορεία έκανε η Εύη Σαλταφερίδου. Eπίσης άλλαξαν οι ομάδες ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τον Χάρη Γιακουμάτο ενώ από τους Μαχητές πήγε στους Διάσημους η Βιργινία και ο Κωνσταντίνος.

Δεν άλλαξαν ομάδα οι Πάνος, Νικόλας Αγόρου, Ροδάνθη και Ντάρια που παρέμειναν στους Μαχητές και οι Μουρούτσος, Τσίλης που έμειναν στους Διάσημους.

Η κίνησης της παραγωγής του Survivor 2 να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των ομάδων έφερε και τους πρώτους διαξιφισμούς στο παιχνίδι.

Η αντίπαλη ομάδα βρέθηκε στο στόχαστρο των Χάρη Γιακουμάτου, Βιργινίας Δικαιούλια, Μελίνας Μεταξά και Κατερίνας Δαλάκα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο τελευταίες τα έχωσαν στον Νάσο Παπαργυρόπουλο για το γεγονός ότι πανηγύριζε.

Τόσο από πλευράς Μαχητών όσο και από πλευράς Διασήμων, γινόταν λόγος για υπερβολικούς πανηγυρισμούς από την αντίπαλη πλευρά, που δεν είχαν συνηθίσει πριν τις αλλαγές ομάδων.

Η Ντάρια, από την πλευρά της, τα έβαλε με την Μελίνα, που… μετακόμισε στους Διάσημους και τη χαρακτήρισε εριστική και είπε ότι δεν θα ήθελε καν να της μιλήσει..

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο