"10 στα 10 " - Πρεμιέρα απόψε για τη θεατρική παράσταση των δημοσιογράφων του Ηρακλείου

Πρεμιέρα κάνει σήμερα  Κυριακή στις 9 το βράδυ στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου η παράσταση με γενικό τίτλο «10  στα 10», υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Αντωνάκη, που ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα δέκα χρόνια της λειτουργίας της.

Για να «γιορτάσει» τα δεκάχρονά της η Ομάδα επέλεξε μονόπρακτα έργα κορυφαίων δημιουργών   σε μια παράσταση που υπόσχεται να προσφέρει πολύ γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη.

Οι πρώτες παραστάσεις θα είναι έως 17 Μαΐου 2018, στον Θεατρικό Σταθμό, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.  Όπως κάθε φορά, στις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ αντί εισιτηρίου συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Η παράσταση δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 14 ετών. Συντελεστές: σκηνοθεσία: Γιώργος Αντωνάκης, αφίσα-πρόγραμμα: Χρυσόστομος Σπετσίδης, ήχος-φωτισμός: Δημήτρης Καρπούζης, Νίκος και Χρήστος Αλούμπης.

Εμφανίζονται: Αντιγόνη Καμπάνη, Κατερίνα Παντινάκη, Γιώργος Παπαδά, Χάρης Λεοντάκης, Ελένη Βακεθιανάκη, Ιορδάνης Δημητριάδης, Ειρήνη Τσάκα, Αντώνης Παντινάκης, Κατερίνα Μηναδάκη και Ελίνα Φαρσάρη.