Κάτω Παρτάλι: Επιστρέφει με νέο κύκλο;

Ήταν το 2014 όταν η σειρά «Κάτω Παρτάλι» έκανε πρεμιέρα στο Mega, αποκτώντας φανατικούς τηλεθεατές ήδη από το πρώτο επεισόδιο.

Έναν χρόνο αργότερα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου, η πετυχημένη η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου «κόβεται» ξαφνικά λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το κανάλι της Μεσογείων.

Kαι παρά το γεγονός πως πολλά κανάλια προσφέρθηκαν να συνεχιστεί μέσα από τη δική τους συχνότητα, το φινάλε δεν το είδαμε ποτέ.

Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και μετά την κατάρρευση του Mega, όταν πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί θέλησαν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα της σειράς. Μάταια όμως.

Τώρα, οι φήμες επιστροφής του «Κάτω Παρτάλι» αναζωπυρώθηκαν, καθώς έγινε λόγος περί μεγάλης επιστροφής με νέα επεισόδια μέσα από τη συχνότητα άλλου καναλιού, πράγμα ανέφικτο αφού η ταινιοθήκη του Mega είναι δεσμευμένη από τις τράπεζες.

Για την ακρίβεια ούτε το ίδιο το Mega δε μπορεί να την προβάλλει, καθώς οι συντελεστές έχουν προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία απαγορεύουν τις επαναλήψεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, όσα γράφτηκαν περί επαφών των συντελεστών με άλλο κανάλι προκειμένου η σειρά να επιστρέψει ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός πως το σενάριο του τρίτου και τελευταίου κύκλου έχει ήδη γραφτεί από τον Λευτέρη Παπαπέτρου, τον δημιουργό των επιτυχιών…

Πηγή: dailymedia.gr