Τι ξενερώνει τις Ελληνίδες στο σεξ;

Βγήκαμε στον δρόμο, ρωτήσαμε κορίτσια της διπλανής πόρτας τι τις ξενερώνει στο σεξ και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Με αυτά, ξενερώνουν οι Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ!

Οι Ελληνίδες είναι γνωστές για το μεσογειακό τους ταμπεραμέντο, τη “φλογερή” τους προσωπικότητα και την ενεργή σεξουαλική τους ζωή. Υπάρχουν, όμως, μερικά θεματάκια που τις ενοχλούν, τις ξενερώνουν όταν κάνουν σεξ.

Κι αν οι άνδρες θεωρείτε πως είστε οι καλύτεροι σε όλα και τα κάνετε όλα σωστά…απογοητευτείτε! Είναι πολλά αυτά που κάνετε και όχι απλώς δεν μας αρέσουν αλλά μας κάνουν να μη θέλουμε το σεξ (υπερβολή).

Κάναμε την απλή ερώτηση: «Τι ξενερώνει τις Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ» και οι απαντήσεις ήταν αποκαλυπτικές και μερικές πιο…ιδιαίτερες. Μερικές γυναίκες μας απέφυγαν, μερικές απλώς μας χαμογέλασαν και άλλες ούτε να μας κοιτάξουν!

Αλλά αυτές που απάντησαν ήταν αρκετές για να καταλάβουν και οι άνδρες τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν! Φίλε άνδρα αν δεν αντέχεις να ακούσεις όλη την αλήθεια, κλείσε αυτό το άρθρο τώρα…..

Σε προειδοποιήσαμε αλλά συνεχίζεις και θες να μάθεις. Ιδού λοιπόν!

 Τι ξενερώνει τις Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ;

Ας μιλήσουμε λίγο για το θέμα καθαριότητα… Λένε πως οι γυναίκες πριν κάνουν σεξ έχουν φροντίσει ώστε να είναι στην “τρίχα” (χωρίς να έχουν αφήσει την παραμικρή τρίχα), βάζουν τις κρέμες και τις λοσιόν τους, τα αρώματά τους, τα πρόστυχα , τα μαύρα τα εσώρουχά τους και είναι έτοιμες για δράση. Εσύ φίλε άνδρα τι κάνεις; Φοράς το παντελόνι σου, μια μπλούζα που πήρες απ’ τα άπλυτα γιατί δεν είχες άλλη κι έφυγες. Άντε να φτιάξεις και λίγο τα μαλλιά για να μην πετάνε.

Κι εδώ οι γυναίκες βάζουν STOP! Οι περισσότερες μας απάντησαν πως το σημαντικότερο είναι ο άνδρας να μοσχομυρίζει. Αν την επόμενη φορά σου γυρίσει την πλάτη και σε αποφεύγει, να έχεις και αυτόν τον παράγοντα κατά νου.

Ο νούμερο δύο λόγος που ξενερώνει τις Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ είναι να μην ασχολείστε μαζί τους. Κοινώς να κοιτάτε την πάρτη σας και τη δική σας ευχαρίστηση. Πολλές μας εξέφρασαν ένα παραπονάκι, μας άνοιξαν την καρδιά τους και μας εξομολογήθηκαν πόσο παρτάκηδες είστε και πόσο εγωιστές είστε. Αφήνετε τις κοπέλες σας ανικανοποίητες, σας νοιάζει να κάνετε τη δική σας δουλειά και…γεια σας. Μήπως να το πάρετε λίγο αλλιώς;;;

Οι Ελληνίδες γυναίκες θέλουν ποικιλία, θέλουν να ξέρεις το kama sutra απ’ έξω κι ανακατωτά και να μην είσαι προβλέψιμος. Έχουν βαρεθεί την ιεραποστολική στάση και τη στάση στα τέσσερα αλλά και το σεξ στο κρεβάτι. Θέλουν να τις εντυπωσιάσεις και να τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν. Φαντασία και δράση. Εντάξει ίσως είμαστε λίγο υπερβολικές αλλά κάνε μια προσπάθεια!

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι μερικές μας απάντησαν πως τις ξενερώνει όταν είστε ατσούμπαλοι, άχαροι κι αμήχανοι. Τι άνδρας είσαι αν δεν μπορείς να την αρπάξεις ξαφνικά στο ασανσέρ;

Απ’ την άλλη τις ξενερώνει όταν κάνετε μόνο το δικό σας και δεν τις αφήνετε να παίρνουν πρωτοβουλίες. Κορίτσια συντονιστείτε λίγο κι εσείς όμως!

Αγόρια έχουμε πρόβλημα και με το μπλα, μπλα. Τι εννοώ; Δεν θέλουμε να μιλάτε πολύ και με το υπεροπτικό ύφος «Τι σου κάνω μάνα μου», «πόσο σ’αρέσει», «τρελαίνεσαι»… NOT! Πώς το λένε; Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Τ Ι Κ Ο.

Απ’ την άλλη οι γυναίκες δεν θέλουν να μην βγάζετε άχνα. Ψίθυροι στ’ αυτιά, οι κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη στιγμή σας δίνουν πόντους.

Μέγεθος και κορύφωση είναι υπό διαπραγμάτευση. Άλλες ήταν κάθετες ως προς το μέγεθος κι άλλες δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία (μην είστε και εσείς κορίτσια τόσο απαιτητικές). Αλλά με ένα στόμα, μια φωνή μας απάντησαν πως τις ξενερώνει όταν ο άντρας τελειώνει γρήγορα!

 

Για το τέλος σας αφήσαμε τα καλύτερα! Τα δύο πιο περίεργα πράγματα που ξενερώνει τις γυναίκες στο σεξ:

Να φοράει κάλτσες! Όταν βγάζουμε τα ρούχα, τα βγάζουμε όλα και δεν αφήνουμε τις κάλτσες να ζεσταίνουν τα ποδαράκια μας. Τι κι αν οι Ελληνίδες γυναίκες ξενερώνουν με τις κάλτσες; Οι έρευνες έχουν δείξει πως βοηθάνε να έρθεις πιο γρήγορα σε οργασμό…

Το δεύτερο περίεργο ήταν να κοιτάει σαν χάνος…με ανοιχτό το στόμα. «Προτιμώ να κοιτώ το ταβάνι ή τον τοίχο εκείνη την ώρα» μας είπε μια κοπέλα κι εμείς αναρωτιόμαστε τι εμπειρία μπορεί να είχε. Πάντως εσείς αγόρια κλείστε το στόμα σας…μην μπει και καμία μύγα ξαφνικά.

 

Πηγή: ipop