Διήμερο σχολικών δράσεων στην Ιεράπετρα

  • Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 19:32
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με δεδομένη την αγάπη για το Βιβλίο και την περαιτέρω διάδοση αλλά και γνωριμία αυτού με κάθε ηλικία, πραγματοποιείται και φέτος με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. του Δήμου Ιεράπετρας, αλλά και Χορηγών το

1ο Διήμερο Σχολικών Δράσεων και Πολιτισμού - Έκθεση Βιβλίου 2018

της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων του ομώνυμου Δήμου στις 11, 12 και 13 Μαίου τρέχοντος έτους στην Ιεράπετρα.

Αυτό το διήμερο δράσεων έρχεται να αναδείξει μέσα από το βιβλίο και την πληθώρα των εργασιών των Παιδιών και των Εκπαιδευτικών των Σχολείων της Πόλης μας κάθε νέα πρωτοβουλία και δράση πολιτισμού,  νέας σκέψης και αντίληψης, γνώσης, άμιλλας, ομαδικότητας και συνεργασίας για ένα καλύτερο, γεμάτο αισιοδοξία και ελπίδα αύριο.

Η Έκθεση φιλοξενείται για πρώτη φορά στην κεντρική πλατεία της Πόλης (πλατεία Ηρώου), σε ένα νέο φιλόξενο περιβάλλον, σε εκθεσιακές εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας της Ενώσεως Γονέων με τη συμμετοχή και στήριξη των βιβλιοπωλών της Ιεράπετρας.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επιπρόσθετα, ένα πλούσιο πρόγραμμα με δρώμενα των Μαθητών των Σχολείων,  έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, σχολικά χορευτικά συγκροτήματα, συναυλίες κρητικής παραδοσιακής μουσικής και ελληνικού τραγουδιού, θα συντροφεύουν τους Επισκέπτες καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων του διημέρου.

Η επίσημη έναρξη  των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  12 Μαΐου στις 19:00 στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας.

Αφηστε καποιο σχολιο