The Letdown - Μια ρεαλιστική σειρά με θέμα την μητρότητα

Πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως το μόνο tv show στην ιστορία της τηλεόρασης όπου η μητρότητα παρουσιάζεται τόσο ρεαλιστικά όπου κάποιες φορές είναι πραγματικά δύσκολο να το παρακολουθείς. Και σίγουρα όσες έχουν αποκτήσει παιδί πρόσφατα θα σου πουν πως αρκετές στιγμές τα πράγματα γίνονται αποκτούν τραγελαφική τροπή. Αυτό πραγματεύεται και το The Letdown, η νέα κωμική σειρά εξ Αυστραλίας του ABC, όπου ακολουθούμε την Audrey, μία νέα μητέρα η οποία αγωνίζεται να μάθει και να συνηθίσει τη νέα κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Όπως και πολλές νέες μητέρες, έτσι και η Audrey αγαπά το μωρό της, αλλά σταματάει ξαφνικά να βλέπει τον κόσμο μέσα από ροζ φίλτρο, το δευτερόλεπτο που το νεογέννητο κοριτσάκι της βρίσκεται στην αγκαλιά της. Δεν διακατέχεται αποκλειστικά από συναισθήματα τεράστιας ικανοποίησης και ανεπανάληπτης χαράς, όπως τόσο συχνά μας οδηγούν να πιστεύουμε ότι πρέπει να νιώθει μία γυναίκα που μόλις γέννησε.

Αντίθετα, φαίνεται να ψάχνει κάτι για μεγάλο μέρος της πρώτης σεζόν - αλλά για τι ακριβώς δεν είναι και τόσο σίγουρη. Η κατάσταση χειροτερεύει από το γεγονός ότι η Audrey δεν φαίνεται να βρίσκει την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής. Οι παλιοί φίλοι της φαίνεται να την έχουν εγκατέλειψει, και όταν προσπαθεί να έρθει ξανά σ’ έπαφή μαζί τους, είναι σαφές ότι δεν αισθάνονται πλέον ότι μπορούν να συνδεθούν με εκείνη. Εντωμεταξύ, ο σύζυγός της παρουσιάζεται φουλ απασχολημένος με την δουλειά του η οποία του αποσπά μεγάλο μέρος της ζωής του, και ανήμπορος να καταλάβει πλήρως την νέα κατάσταση και τον αγώνα της συντρόφου του.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που οι νέοι γονείς χρειάζονται περισσότερες στις μέρες μας, είναι η αφοπλιστική ειλικρίνεια για να βοηθήσει στην καταπολέμηση κάποιας από τη μοναξιά που συχνά αισθάνονται τον πρώτο καιρό του ερχομού ενός μωρού.

 

Πηγή: savoirville.gr