Αυτοί είναι οι χαβαλέδες του ζωδιακού

  • Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μεγάλο προσόν το χιούμορ. Μερικές φορές αποτελεί κριτήριο και για το αν θα κάνεις ή όχι παρέα με κάποιον, ενώ επίσης αποτελεί και δείκτη ευφυίας. Ποια είναι λοιπόν τα “αστεία” ζώδια από τα 12;

Οι παρακάτω τρεις είναι αυτοί με τη μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ και μάλιστα ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Κριός Έχει τον τρόπο του ο Κριούλης και ευτυχώς δεν είναι κρυούλης. Και τα αστεία του θα πει και τη φάρσα του θα κάνει και θα γελάσει και δυνατά. Παρόλο όμως που είναι τύπος του χαβαλέ, αν κάνει κάποιος άλλος σε εκείνον μια πλάκα λίγο πιο τραβηγμένη, είναι ικανός να παρεξηγηθεί και να κάνει και μούτρα. Επομένως ο Κριός έχει το χιούμορ το μονόπλευρο, με το αμφίδρομο λίγο ζορίζεται.

Παρθένος Eδώ το καλό το μαύρο χιούμορ και η ειρωνία. Επίσης ο σαρκασμός και το υψηλής ευφυίας αστείο το οποίο πολλοί θα ακούσουν αλλά λίγοι θα καταλάβουν. Το φαντασμαγορικό με τον Παρθένο, είναι ότι ακόμη κι αν δουλέψει κάποιον, εκείνος ο κάποιος θα γελάσει, δε θα παρεξηγηθεί. Γενικά ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος που κάνει σάτυρα στην καθημερινή μας ζωή και μας αρέσει πολύ αυτό.

Τοξότης Ο άνθρωπος συνώνυμο του γέλιου, που θα κάνει πλάκα και θα δεχτεί με τον ίδιο ακριβώς ενθουσιασμό κάθε μορφής χιούμορ χωρίς να παρεξηγήσει και να παρεξηγηθεί. Θα πει τα best jokes και θα βγάλει σε όλους αστεία παρατσούκλια τα οποία θα τους ταιριάζουν γάντι.Ο Τοξότης είναι full of jοy και αδιανόητα διασκεδαστικός για παρέα.

marieclaire.gr