Η γυναίκα που μοιράζεται τον σύντροφό της με τον… σύζυγό του

  • Πέμπτη, 3 Μάιος 2018 15:31
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

 

Ο Κρις, ο Ματ και η Κέιτ ζουν και οι τρεις μαζί, σε μία «polyamorous», όπως τη χαρακτηρίζουν, σχέση. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Independent, αυτοαποκαλούνται «throuple», από τις λέξεις three- τρία και couple- ζευγάρι.

Σε συνέντευξή τους στο Barcroft TV , οι τρεις μιλούν για τη σχέση τους. Ο 38χρονος Κρις και ο 28χρονος Ματ, όπως αφηγούνται ήταν παντρεμένοι για έξι χρόνια πριν αποφασίσουν να κάνουν ένα «άνοιγμα» στη σχέση τους.

Αντίθετα με τον Ματ, ο Κρις είχε ετεροφυλικές σχέσεις στο παρελθόν. Κι έτσι, αποφάσισαν να προσκαλέσουν την 28χρονη Κέιτ στο σπίτι τους, το 2015.

Τώρα μένουν όλοι μαζί στο σπίτι τους- που έχει ένα κρεβάτι και ένα υπνοδωμάτιο.

«Στην αρχή ο Ματ διαφωνούσε πλήρως, αλλά το συζητήσαμε και άρχισε να το παίρνει πιο ζεστά» είπε ο Κρις. «Αρχίσαμε να περνάμε πιο πολύ χρόνο και οι τρεις μαζί και έπειτα από επτά-οκτώ μήνες, η Κέιτ έμενε στο σπίτι μας πάνω από πέντε νύχτες την εβδομάδα».

Ο Κρις και η Κέτι περιγράφουν τους εαυτούς τους ως μπαϊσέξουαλ, ενώ ο Ματ προτιμά να δηλώνει «ευέλικτος». «Μου αρέσουν οι άνδρες και είμαι ανοιχτός, ευέλικτος και προς τις γυναίκες. Προτιμώ τους άνδρες» λέει ο ίδιος. «Νομίζω η αρχή έγινε όταν είχα μία σεξουαλική εμπειρία με γυναίκα. Είναι απλώς ένα άλλο σώμα, μία άλλη ψυχή, μία σύνδεση που μπορώ να κάνω».

Η Κέιτ από την πλευρά της υποστηρίζει πως δεν ήταν όλα πάντα ομαλά. Στην αρχή, λέει, τη σύγχυζε το να μοιράζει τον χρόνο της με τον Κρις με τον Ματ, αλλά τελικά αυτό οφειλόταν στην ανασφάλειά της.

«Όταν είμαστε μαζί, στην αρχή, με δυσκόλευε πολύ η ζήλια μου. Είχα έναν πολύ ισχυρό σύνδεσμο με τον Κρις και μερικές φορές με θύμωνε, που έπρεπε να μοιράζομαι τον χρόνο με τον Ματ. Αλλά ήταν και πολλή ανασφάλεια, επειδή δεν ήξερα ποια ήταν η θέση μου στη σχέση».

Ο Ματ λέει πως ο Κρις του είπε πως τους αγαπά και τους δύο το ίδιο, κάτι που αρχικά τον ενόχλησε.

Οι τρεις τους ζουν μαζί εδώ και δύο χρόνια πλέον.

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο