Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 8 Μαΐου

  • Τρίτη, 8 Μάιος 2018 07:48
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο έρωτας κάποιες φορές απογοητεύει, ξεγελά και πληγώνει γκρεμίζοντας όνειρα και προσδοκίες. Από εχθές η επιρροή του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, κάνει νικήτριες την ψευδαίσθηση και την πλάνη στα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε πολύ δύσκολο για το ζώδιό σου και σε κούρασε αρκετά. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σταδιακά υποχωρούν και ο δρόμος ανοίγει για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Δείξε συνέπεια στις υποθέσεις σου και δρομολόγησε την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για τα οικονομικά σου, ξεκινάει μία περίοδος που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αγαπητέ Ταύρε, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ζητάει τη βοήθειά σου. Μην ξεχνάς πόσο σε έχει στηρίξει στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσεις τα ευγενικά του αισθήματα. Ευτυχώς το πρόβλημα θα αποκατασταθεί το συντομότερο. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να φέρνει στασιμότητα στα αισθηματικά σου, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δεν σου έρχονται όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Εντάσεις στον οικογενειακό τομέα προβλέπονται για το ζώδιό σου. Η ψυχραιμία είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δείξεις εξ αρχής. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Θα χρειαστεί υπεύθυνη γνώμη το συντομότερο. Μην αφήσεις καθόλου χρόνο να περάσει – δράσε και αποφάσισε το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε περισσότερη σημασία στον αισθηματικό τομέα και στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Για τα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές αλλαγές θα προκύψουν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα σε οδηγήσουν σε αναστάτωση. Τα πράγματα θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν και θα χρειαστείς καλό προγραμματισμό για να μην πελαγώσεις με τις νέες ευθύνες που θα αναλάβεις. Βάλε τάξη στην καθημερινότητά σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, καθώς σύντομα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η οικογενειακή σου ισορροπία, αγαπητέ Λέων, σύντομα θα αποκατασταθεί μετά από ένα μεγάλο διάστημα εντάσεων και διαφορών που έφεραν ρήξεις, απογοητεύσεις και μεγάλες εντάσεις. Όσα σε στενοχώρησαν θα ξεπεραστούν και η στάση σου θα δικαιωθεί. Δεν χρειάζεται να ρίξεις ευθύνες για όσα συνέβησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά στο ταίρι σου. Ίσως αν αλλάξεις συμπεριφορά τα πράγματα να βελτιωθούν πολύ στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις κάποια επαγγελματικά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Οικονομικά, θα έχεις καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά με τον εαυτό σου, αγαπητέ Παρθένε, και σε ταλαιπωρούν σκέψεις για λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Μην βασανίζεσαι με υποθέσεις, πριν οι καταστάσεις δώσουν τα πρώτα αποτελέσματα. Εκεί θα φανούν όλα και θα βεβαιωθείς για την ορθότητα των αποφάσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να λύσεις πολλές επαγγελματικές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Νέες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν συγκινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε πλήρη μεταμόρφωση ψυχολογικά και συναισθηματικά. Απόφυγε τις υπερβολές και μην βιαστείς να οδηγηθείς πουθενά, πριν βεβαιωθείς πως είναι η κατεύθυνση που θα σε ολοκληρώσει. Η παρόρμηση δεν είναι καλός σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, ώστε να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η έντονη επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει και τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, καθώς ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τα άτομα που σε περιστοιχίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, δεν είναι δυστυχώς τα κατάλληλα για να σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου και αυτό είναι πολύ αρνητικό. Το θετικό είναι πως το γνωρίζεις πλέον και σύντομα θα μπορέσεις να τα παρακάμψεις και να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Μην παραπονιέσαι για την ανεπάρκειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν πλέον τελειώσει και να δεις το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα στα αισθηματικά σου και είσαι σε καλό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Συχνά αποφεύγεις, αγαπητέ Τοξότη, την πραγματικότητα με ονειροπόληση και νοσταλγία για το παρελθόν. Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την αλήθεια, όμως, οπότε μην χάνεις τον χρόνο σου με σκέψεις που δεν βοηθούν σε τίποτα. Η καλή επαφή με την αλήθεια θα οδηγήσει πιο γρήγορα σε θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στενοχωρήσει στη σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετό άγχος και πολλή κούραση σε περιμένει, αλλά θα μπορέσεις πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο πρόσωπο καραδοκεί να εισβάλει στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, πολλά υποσχόμενο. Κράτα μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεσαι με λεπτομέρειες που ίσως τελικά αποδειχτούν ότι είχαν σκοπό να σε εντυπωσιάσουν. Η πραγματικότητα θα επιπλεύσει στον χρόνο. Υπομονή λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο δυναμισμός που θα έχεις θα γίνει αφορμή να προχωρήσεις. Ο έξυπνος τρόπος που θα χρησιμοποιήσεις για να δοθεί μια λύση θα εντυπωσιάσει κάποιο άτομο που παρακολουθεί τις κινήσεις σου και το οποίο θα σου κάνει μια σημαντική πρόταση για το μέλλον με ευνοϊκούς για σένα όρους. Ευτυχία και δώρα πλησιάζουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά. Κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δεν χρειάζεται να σε πτοήσουν, καθώς θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις κάνει, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, οι οποίες σου ήταν αδύνατον στο παρελθόν ακόμα και να τις ονειρευτείς. Μην φοβάσαι να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και προχώρα με γρήγορους ρυθμούς για να καλύψεις το κενό που δημιούργησε η περίοδος στασιμότητας που έχει πλέον παρέλθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Πηγή: oroskopos.gr