Με χάλικινο επέστρεψε από την Εσθονία ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Μοχού

  • Δευτέρα, 7 Μάιος 2018 11:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ο Διευθυντή ςτου  Γενικού Λυκείου Μοχού Πυνηρτζής Γιώργος του Ανδρέα κατέλαβε την 3η ΘΕΣΗ - Χάλκινο μετάλλιοστο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo (ITF), (εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών και βετεράνων)στην κατηγορία Gold, 3 dan στα tul βετεράνων, που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας από 26 έως 29 Απριλίου 2018. Η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη της βαθμολογίας μεταξύ 33 χωρών (συμμετείχαν περισσότεροι από 1200 αθλητές). Στους αγώνες έλαβαν μέρος 9 προεπιλεγμένοι βετεράνοι, οι οποίοι κατέκτησαν 13 μετάλλια και την 3η θέση στην κατηγορία τους, αποσπώντας το κύπελλο για τη θέση τους αυτή.

     Στους αγώνες, επίσης, συμμετείχε και ο Τζανίδης Ανδρέας (πρώην μαθητής του, στο ΓΕΛ Γουβών), ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση- χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 3 dan στα tul των εφήβων και 3η θέση –χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα SelfDefenseJunior. Επίσης, από τον ίδιο σύλλογο από την Κρήτη αγωνίστηκαν ο κ. Γραφανάκης Ευστάθιος, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 1 dan στα tul βετεράνων και ο κ. Γεροντής Ιωάννης, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των ομαδικών θραύσεων (6 dan). Καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών, ο κ. Γεροντής Ιωάννης, δάσκαλος του taekwondo και του KickBoxing, προετοίμαζε και προπονούσε τους παραπάνω αθλητές στο τεχνικό μέρος του κάθε αθλήματος με σύνεση, υπομονή και επιμονή.

Οι ανωτέρω αθλητές θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαTaekwondo (ITF),που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2018 στη πόλη Μινσκ της Λευκορωσίας.

Αφηστε καποιο σχολιο