Ολόκληρος ο καυγάς στο Survivor 2 για τα… «αντρικά παντελόνια»

 

Ξέφυγε η κατάσταση στην καλύβα των Διάσημων στο Survivor 2 όπως και η κόντρα που έχει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος με την Εύη Σαλταφερίδου.

Όλα ξεκίνησαν από το πρωί. Οι παίκτες είχαν ξυπνήσει και έκοβαν καρύδες για το πρωινό τους μία μέρα μετά την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού.

Ένας από τους τελευταίους που ξύπνησε ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που θέλησε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες τους την στεναχώρια του για την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού. Αυτό έφερε το ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου: «Καλά ρε συ μέχρι χθες τον κατηγορούσες σε όλους ρε Σώζων! Μην παίζουμε το θέατρο παραλόγου πρωί πρωί».

Η κατάσταση ξέφυγε και η ένταση κορυφώθηκε με την Εύη να απευθύνεται στον Σώζωντα και να του λέει: «Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου» για να πάρει την απάντηση: «Τα παντελόνια μου τα φοράω εδώ πέρα, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουν! Και αν θέλεις έλα να το εξακριβώσεις».

Σε έξαλλη κατάσταση η Εύη Σαλταφερίδου είπε πως ο Σώζων τους γλεντάει ομαδικώς...

Ο λόγος ήταν η αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού και η παραμονή του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου.

Πάντως ο Παλαίστρος-Χάρος μιλά στην κάμερα και κάνει λόγο για βαρύ κλίμα και για αποχώρηση του «πατέρα φαμίλια». «Είχα πάρει κι εγώ πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο» λέει.

Η Δαλάκα με τη σειρά της εκφράζει την λύπη της, όπως και ο Νάσος. Η εξήγηση που δίνουν για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι η αποχή του Στέλιου από τα αγωνίσματα.

newsbeast