Γιορτάζουν τη μητέρα στου Μουσείο Φυσικής Ιστορίας - Με ξενάγηση και τα Παιχνίδια του κόσμου

Στον μοναδικό και φιλόξενο χώρο της έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας- Πανεπιστήμιο Κρήτης - Natural History Museum of Crete - Official Page, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Ηρακλείου και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Ηρακλείου , σε συνεργασία με τους Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, γιορτάζουν από κοινού την Ημέρα της Μητέρας, το πρωί του Σαββάτου, 12 Μαΐου. 

Θα παίξουμε με τα "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"- που παραχωρούνται ευγενικά από το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης- θα δημιουργήσουμε ξεχωριστές ζωγραφιές γράφοντας τις ευχές μας, σε χειροκατασκευές που θα επιμεληθούν οι υπεύθυνοι του Μουσείου και θα παρακολουθήσουμε ταινίες μικρού μήκους . 

Ωφελούμενοι του προγράμματος «Εστία»*, γονείς με τα παιδιά τους, θα ξεναγηθούν στην Έκθεση του Μουσείου και παράλληλα θα περάσουμε μαζί ένα πλούσιο, δημιουργικό, διαγενεακό πρωινό, που επιμελήθηκαν από κοινού οι συνδιοργανωτές. 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 Ευρώ

Έκθεση Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης
Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου (Κόλπος Δερματά) 
Τηλ: +30 2810 282740, +30 2810 393630

*Το πρόγραμμα «Εστία» είναι το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστίας, φιλοξενίας των προσφύγων στην Κρήτη, το οποίο υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους Δήμους.