Οι μαθητές έκοψαν «κλήσεις» στους οδηγούς στο Γάζι

  • Κυριακή, 6 Μάιος 2018 13:31
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Μια ακόμα διαδραστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαζίου, στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο των δράσεων ασφαλούς οδήγησης που υλοποιούνται στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Οι μαθητές, με τη συνδρομή αστυνομικών από το Α.Τ. Αμμουδάρας, σταματούσαν οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων στην λ. Ελ. Βενιζέλου, μοιράζοντας συμβολικές «κλήσεις» σε παραβάτες αλλά και βραβεία σε οδηγούς που τηρούσαν τον Κ.Ο.Κ., ενημερωτικό υλικό και αυτοκόλλητα με μηνύματα ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μ. Παπαδομανωλάκης, αστυνομικών του Α.Τ. Αμμουδάρας Ν. Βερβελάκης και Γ. Μιχελάκης, η Λυκειάρχης Ρ. Λεμονή, οι καθηγητές Ν. Στεφανιδης, Λ. Μαρκοπούλου, Κ. Καλαφατάκης, Ε. Παντερή και Χ. Φουκαράκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Μαράκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΩΤΑ Γ. Λιονάκης.

Τα παιδιά ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Fresh Snack που χορήγησε τα καλαίσθητα μπλουζάκια της δράσης και την μαθήτρια Μαρία Π. που ζωγράφισε το όμορφο πανό.

Αφηστε καποιο σχολιο