Αυτό το παγωτό είναι τόσο επικίνδυνο που πρέπει να υπογράψετε για να το δοκιμάσετε

  • Σάββατο, 5 Μάιος 2018 12:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα


 Για να το δοκιμάσεις πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών

Μα πώς γίνεται ένα παγωτό που είναι δροσερό, μόλις το δοκιμάσεις να καείς;

Tο Aldwych Cafe & Ice Cream Sallor στη Γλασκώβη, παρασκεύασε ένα παγωτό με πιπεριές Carolina Reaper -ένα είδος πολύ spicy πιπεριών τσίλι που έσπασαν και το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ως οι πιο καυτερές πιπεριές τσίλι στον κόσμο.

Μάλιστα, είναι τόσο καυτερό που ο πελάτης πρέπει να υπογράψει ένα νομικό έγγραφο, δηλώνοντας ότι κατανοεί τους κινδύνους που σχετίζονται με τη γεύση του παγωτού, συμπεριλαμβανομένων των «τραυματισμών, ασθενειών και πιθανή απώλεια ζωής».

Το παγωτό με την ονομασία «Respiro Del Diavolo» ή «Breath Of The Devil», διατίθεται μόνο σε πελάτες ηλικίας άνω των 18 ετών και είναι 500 φορές πιο καυτερό από το Tabasco.

Η συνταγή τηρείται μυστική από τον ιδιοκτήτη του καφέ, Martin Bandoni, αλλά προέρχεται από την Ιταλία, πριν από πολλά χρόνια, το 1936 ως μια περίεργη παράδοση.

«Οι οικογένειες των Ιταλών παγωτατζήδων βρισκόντουσαν μια φορά το χρόνο και συζητούσαν για το πώς πήγαιναν οι πωλήσεις τους», δήλωσε στο New York Post ο Lee Bandoni, ο αδελφός του Martin.

«Σε εκείνη τη σύναξη, ορισμένοι άνδρες που έδειχναν γενναιότητα έτρωγαν αυτό το παγωτό». Οι συναντήσεις λάμβαναν χώρα στο Devils Bridge, το οποίο έδωσε στο παγωτό το όνομα του.

news.gr