Πώς θα καταλάβεις ότι βρήκες την αδελφή-ψυχή σου -Τα σημάδια που το μαρτυρούν

 

Σε όλες τις Χολυγουντιανές ταινίες βλέπουμε ότι πάντα η κοπέλα καταλήγει με τον ωραίο άνδρα και they lived happily ever after.

Μας γέμισαν το μυαλό ότι υπάρχουν αδελφές-ψυχές και εκεί έξω υπάρχει ένας για την καθεμία μας.

Υπάρχουν όμως; Και αν ναι, πώς θα βρούμε τον ένα και μοναδικό;

Μπορεί να μην πιστεύεις στα παραμύθια πλέον ή μπορεί να ψάχνεις ακόμα τον Mr. Right, όπως να έχει όμως σίγουρα θες στη ζωή σου έναν άνδρα που να είναι ο σωστός.

Η ειδικός στις σχέσεις, Megan Luscombe εξηγεί ότι το Χόλιγουντ το αποδίδει εντελώς λάθος: Όχι, δεν υπάρχει μόνο ένας για την καθεμία μας και μόλις τον δεις θα το καταλάβεις.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν οι αδελφές-ψυχές αλλά υπάρχει παραπάνω από έναν εκεί έξω για τον καθέναν μας. Είναι αδύνατο να είναι μόνο ένας. Αν ήταν έτσι, θα ήμασταν ανολοκλήρωτοι αν δεν τον συναντήσουμε ποτέ».

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση για να βρουν «τον έναν» και περιμένουν όταν τον βρουν να το καταλάβουν αμέσως.

Αδελφή-ψυχή δεν είναι απαραίτητα αυτός που θα ερωτευτείς. Μπορεί να είναι ένας φίλος και όχι εραστής. Επίσης, αναφέρει ότι δεν σημαίνει ότι θα είναι στη ζωή σου για πάντα, αλλά ότι την επηρεάζει κατά πολύ.

Όταν γνωρίσεις την αδελφή-ψυχή σου, μπορεί να έχεις μια απευθείας συμπάθεια ή σύνδεση μαζί του. Αλλά δεν συνειδητοποιείς αμέσως τι είναι για σένα, πάρα μόνο στη συνέχεια.

Δεν ξέρεις αμέσως ότι είναι η αδελφή-ψυχή σου. Όμως, θα σου μάθει πολλά μαθήματα ζωής. 

Συνδέεσαι μαζί του με έναν τρόπο βαθύτερο από αυτόν που μπορείς να καταλάβεις. 

Ταιριάζουν οι αξίες σας, έχετε να μιλήσετε για πράγματα και περνάτε χρόνο μαζί. Σου βγάζουν τον καλύτερο εαυτό και σου φέρονται με σεβασμό και γενναιοδωρία. 

Η ειδικός τονίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν ένα κομμάτι της ψυχής σου, που ενώνεται με το υπόλοιπο, όταν αυτά συναντηθούν.

bovary.gr