Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου

  • Παρασκευή, 4 Μάιος 2018 07:49
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω, κοντράρεται με Άρη και Πλούτωνα και τα συναισθηματικά, γεμάτα κακίες και σκληρότητα, είναι δεδομένα, ιδίως για τους Παρορμητικούς του 3ουδεκαημέρου!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου, αγαπητέ Κριέ, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς εδώ και καιρό κάποιο πρόβλημα υγείας σάς απασχολεί, χωρίς ουσιαστική λύση. Ανάλαβε δράση και οδήγησε τα πράγματα εκεί που πρέπει, πριν να είναι αργά. Η απερισκεψία δεν είναι πανάκεια και δεν θα υπάρξει καμία ίαση, αν ο χρόνος περάσει χωρίς κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα δεν ικανοποιείται, αγαπητέ Ταύρε, και αυτό σε βυθίζει σε μελαγχολία. Ασχολήσου με τη δημιουργικότητά σου που βρίσκεται στα ύψη και μέσα από την άνοδο που πρόκειται να επιτευχθεί, πολλά θα ακολουθήσουν και θα βρεις επιτέλους τον δρόμο της ευτυχίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις, μπορείς και καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες μετακινούνται και η ακινησία αποτελεί πλέον παρελθόν για τις υποθέσεις του ζωδίου σου. Μην βιαστείς να λάβεις αποφάσεις, αλλά συγκεντρώσου προσεκτικά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα σε εμποδίζουν στην ολοκλήρωση των επιθυμιών σου. Τα πράγματα θα ισορροπήσουν με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα κάνεις πολλές ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, αν και δεν ξέρεις κατά πόσο αυτές είναι οι βέλτιστες για σένα. Μην βιαστείς να απαντήσεις πριν βεβαιωθείς για τον εαυτό σου αλλά και για τις λεπτομέρειες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθεις εκεί που επιθυμείς. Θα προκύψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα που μόνο με ψυχραιμία μπορούν να ξεπεραστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Λέων, να προωθήσεις τις υποθέσεις σου με ψυχραιμία και συμβιβαστική διάθεση, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, θα προκύψουν κάποια θέματα με το σπίτι σου. Η τάξη και ο προγραμματισμός θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε όμως να μην αφήσεις αυτό να επηρεάσει τα αισθηματικά σου. Μίλα με τον σύντροφό σου και άσ’ τον να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα οι δυσκολίες που θα προκύψουν ξαφνικά θα σε ωφελήσουν, καθώς θα σε απομακρύνουν από μια σειρά λανθασμένων κινήσεων που είχαν ξεκινήσει. Κάποιο άτομο αποσκοπεί σε εκμετάλλευση, που όμως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Οι πλανήτες ενισχύουν τη διαίσθηση του ζωδίου σου και σε βοηθούν καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Νέες αποφάσεις θα κληθείς να πάρεις τώρα, αγαπητέ Ζυγέ. Προσπάθησε να αφήσεις οικογένεια και φίλους απ’ έξω από αυτή τη διαδικασία. Είναι πια καιρός να μάθεις να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου και να αναλάβεις την ευθύνη των δικών σου αποφάσεων για τη ζωή σου. Μην αφήσεις τον φόβο που σου προκαλούν οι ανασφάλειες να σε κατευθύνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να συνεργαστείς, καθώς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει για οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποια αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί λόγω έλλειψης χρόνου θα επανέλθουν στη ζωή σου δυναμικά, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτή τη φορά πρόκειται να μείνουν. Σήμερα προβλέπονται πολλές παρασκηνιακές καταστάσεις. Η θετική πρόθεση και η καλή σου διάθεση ευνοούν τη δημιουργία μιας συμμαχίας μέσα από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας θα σε κουράσουν πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η δυνατότητα εξέλιξης σε επίπεδο γνώσης σού προσφέρεται, αγαπητέ Τοξότη, από αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποίησέ την γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα. Ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας θα περιοριστεί και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ηρεμία που θα σου χρειαστεί μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη και στην υπευθυνότητά σου θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα. Σήμερα απόφυγε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα θα υπάρξουν λόγια στον περίγυρό σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αφήσεις περιθώρια να παρέμβουν στην προσωπική σου ζωή. Βάλε εγκαίρως όρια γιατί αργότερα θα δυσκολευτείς να επαναφέρεις τις ισορροπίες και ίσως δημιουργήσεις ρήξεις που θα σε στενοχωρήσουν. Μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει και να σου δημιουργήσει εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να έχεις άνοδο. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά φρόντισε να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η υπερβολική πίεση που βιώνεις, αγαπητέ Υδροχόε, δεν σου επιτρέπει καμία ξεκούραση και το άγχος μεγαλώνει. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου και μην αφήσεις περιθώρια για λάθη που δύσκολα διορθώνονται. Είναι σημαντικό να τηρήσεις το πρόγραμμά σου μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας και να μην παρασυρθείς από ασήμαντες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο τρόπος που σκέφτεσαι φέρνει από μόνος του δυσκολίες. Οι αποτυχίες ανήκουν στο παρελθόν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, αλλά θα χρειαστεί να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου για να προχωρήσεις δυναμικά και όχι να προβληματίζεσαι αν θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Αργότερα θα έχεις την πολυτέλεια των κινήσεων που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας πολύ καλά, αλλά απόφυγε να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα προκύψουν προβλήματα στο μέλλον. Θέλεις να ενισχύσεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Μην κάνεις αυτή την περίοδο συζητήσεις και οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr