H Ρεθεμνιώτισα επιστήμονας που το διδακτορικό της βραβεύτηκε στη Γαλλία

  • Πέμπτη, 3 Μάιος 2018 18:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπα

Με το βραβείο καλύτερου διδακτορικού στην επιχειρηματικότητα στη Γαλλία για το 2018 βραβεύτηκε η Ρεθυμνιώτισσα Χριστίνα Θεοδωράκη, κάνοντας υπερήφανη τη χώρα της και τον τόπο καταγωγής της το Ρέθυμνο, μια πόλη που έχει αποδείξει ότι τα παιδιά της διακρίνονται και προοδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Η Χριστίνα Θεοδωράκη είναι Διδάκτωρ στην Επιχειρηματικότητα και τη Στρατηγική, προσωρινός βοηθός διδασκαλίας και έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ και Junior Έρευνητής στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα με πιο πρόσφατη διάκρισή της το βραβείο καλύτερης διατριβής 2018- AIREPME.

Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό σπουδών και ερευνητικών εργασιών, ενώ έρευνά της έχει παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε σημαντικά διεθνή επιχειρηματικά γεγονότα και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά όπως Small Business Economics, International Journal of Entrepreneurship and Small Business, Labex Entreprendre Publications.

H Χριστίνα Θεοδωράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο και είναι κόρη του Μύρωνα Θεοδωράκη και της Στυλιανής Κατσανεβάκη.

 

πηγή:www.goodnet.gr