Αυτό είναι το πιο γενναιόδωρο αφεντικό του κόσμου -Δωρίζει πολυτελείς διακοπές

  • Πέμπτη, 3 Μάιος 2018 09:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Μπορεί να είναι πολλοί εκείνοι που συμπαθούν τα αφεντικά τους, αλλά εν όψει καλοκαιριού σίγουρα θα προτιμούσαν να τον «ανταλλάξουν» με τον Ιαν Λούκας.

Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος διευθυντής έχει γίνει viral στα ξένα μέσα, λαμβάνοντας μάλιστα το παρατσούκλι του πιο καλού αφεντικού στον κόσμο.

Ο Λούκας, λοιπόν, έκανε αυτό που κάθε εργαζόμενος θα ήθελε...αρχικά πέρσι έστειλε και τους 42 υπαλλήλους του διακοπές έχοντας πληρώσει τα πάντα σε έναν τροπικό προορισμό.

Φέτος ο ίδιος έκανε ακόμη μία καλή πράξη, στέλνοντας δύο εργαζόμενες που συμπλήρωσαν 10 χρόνια στην δουλειά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο για να το γιορτάσουν.

Aπο τις περσινές διακοπές όλων των εργαζομένων

Οι τυχερές που θα πάνε ένα ταξίδι στην Καραϊβική είναι η προσωπική βοηθός του καθώς και η διευθύντρια πωλήσεων.

«Είναι άτομα εμπιστοσύνης και τις έχω σαν οικογένειά μου. Εδώ και 21 χρόνια εργάζονται σκληρά και αξίζουν αυτό το ταξίδι στο έπακρο», ανέφερε στην Daily Mail ο διευθυντής.

Οι δύο εργαζόμενες θα μείνουν σε πολυτελές ξενοδοχείο με σπα για 10 μέρες, ενώ εκτός αυτού, δώρο από το αφεντικό τους θα είναι τα δωρεάν γεύματα σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, καθώς και ποτά σε νυχτερινά μαγαζιά και συγκεκριμένα σε θέσεις VIP.

Το ίδιο ταξίδι φαίνεται να κάνουν και όλοι όσοι συμπληρώνουν μία 10ετία σκληρής προσπάθειας στην εταιρία, ενώ σύμφωνα με το γενναιόδωρο αφεντικό όποιος συμπληρώσει τα 30 χρόνια θα βρεθεί στο Λας Βέγκας για να κάνει τις διακοπές των ονείρων του.

Οσο για το τι δουλειά κάνει ο Ιαν Λούκας, ο ίδιος είναι διευθυντής μίας βρετανικής ταξιδιώτικής εταιρίας που οργανώνει  εκδρομές και πάρτι και ονομάζεται Red7.



Πηγή:  iefimerida.gr