Η νέα μορφή του Facebook Messenger και οι αλλαγές που θα γίνουν

Διαρκώς βλέπουμε μικρές αλλαγές στην αρχική μας στο Facebook και φυσικά στο Instagram οι οποίες έχουν ως στόχο να κάνουν τις πλατφόρμες καλύτερες και πιο εύκολες ως προς τη χρήση τους αλλά και να προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία μετά το σκάνδαλο με την Cambridge Anlytica. Τώρα αλλάζει το Facebook Messenger.

Αλλάζει το Facebook Messenger και όχι απλώς αλλάζει δηλαδή…αλλά γίνεται αγνώριστο! Αλλάζει όλο του το design κι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τις αλλαγές στα χέρια μας!

Το Facebook Messenger είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, μετά το WhatsApp. Κι ενώ τα χαρακτηριστικά και οι ρυθμίσεις στο WhatsApp είναι απλές και λιτές, τα χαρακτηριστικά στο Messenger αλλάζουν ραγδαία και οι νέες αλλαγές -μάλλον-θα αγαπηθούν από τους χρήστες.

[Αλλάζει το Facebook Messenger]

Αλλάζει το Facebook Messenger, όπως παρουσιάστηκε στο συνέδριο F8 στην Καλιφόρνια. Με βάση το trailer, η νέα εφαρμογή θα έχει μια πληθώρα κουμπιών και καρτελών, χωρισμένα σε τρία τμήματα. Ενώ τώρα υπάρχουν τα κουμπιά για την κάμερα και την κλήση.

Όμως, το Facebook μειώνει τον αριθμό των κουμπιών από 6 σε 4. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν αφαιρεί κανένα χαρακτηριστικό αλλά μάλλον συνδυάζει κουμπιά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το “νέο”, εξελιγμένο app θα είναι και πολύ πιο γρήγορο! Και θα είναι σκοτεινό. Αλλάζει το design είπαμε! Το Facebook δεν έχει ανακοινώσει ακόμη για το πότε θα δούμε αυτήν την αλλαγή αλλά όπως είπε θα έρθει σύντομα.

Παράλληλα, να μην ξεχνάμε και τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει το Messenger, η οποία είναι να έχεις την επιλογή του unsend! Με το unsend θα μπορείς να διαγράφεις τα μηνύματά σου από το Facebook και να μην μπορεί να τα βλέπει ξανά ούτε ο παραλήπτης ούτε και ο αποστολέας. Κι αυτό είναι υπέροχο!

Χμμμ, ανυπομονούμε όλες τις αλλαγές λοιπόν!

 

Πηγή: ipop

Αφηστε καποιο σχολιο