Αναλύουν το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου - Διαδραστική εκδήλωση στο Ηράκλειο

«Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου» είναι το επόμενο θέμα του κύκλου διαδραστικών ομιλιών «Κάθε Γυναίκα Άξια Λόγου», που οργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ηρακλείου (Δ.ΕΠ.ΙΣ.)

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:

Η κ. Μαράκη Ελένη - Διδάκτωρ της Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης με θέμα «Το μεγαλούργημα της Γυναίκας μέσα από την εσωτερική δύναμη ψυχής – κόντρα στο σύνδρομο της Σταχτοπούτας»

O κ. Μάριος Σεβρισαριανός - Ψυχολόγος, ειδικός Νευροεπιστήμονας του Κέντρου Νευροανάδραση Κρήτης. Με θέμα «Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου από την νευροεπιστημονική προσέγγιση. Ενδυνάμωση της Γυναίκας, κατάρριψη των μύθων που κρατούν τις Γυναίκες εγκλωβισμένες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 18.30 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2).

Η πρωτοβουλία «Κάθε Γυναίκα Άξια Λόγου» της Δ.ΕΠ.ΙΣ. Ηρακλείου είναι ένα σύνολο δράσεων, που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου και συνεχίζεται με έναν κύκλο διαδραστικών ομιλιών, με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών κάθε ηλικίας, σε βασικούς τομείς της ζωής: οικογένεια, εργασία, πνευματική και σωματική δύναμη, προσωπική ανάπτυξη.