Χρώμα Run, ένας αγώνας για όλη την οικογένεια - Έρχεται με πολλές εκπλήξεις στο Αρκαλοχώρι

Μια ξεχωριστή και χρωματιστή μέρα χαράς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα Χρώμα Run 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαίου στο Αρκαλοχώρι. Με δεδομένη την επιτυχία και των προηγούμενων αγώνων το Χρώμα Run όχι μόνον έγινε θεσμός αλλά φέτος περιλαμβάνει και εκπλήξεις ενώ όπως διευκρινίζουν οι διοργανωτές είναι ένας αγώνας για όλη την οικογένεια.

Για όσα θα ήθελαν να μάθουν οι αναγνώστες στη σελίδα του Χρώμα Run δίνονται όλες οι πληροφορίες με τη μορφή των ερωτήσεων και των απαντήσεων.

Τι ακριβώς είναι;

Το Χρώμα Run είναι μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας! Είναι μια μέρα χαράς και διασκέδασης  για όλη την οικογένεια!Θα είναι από τα πιο διασκεδαστικά χιλιόμετρα της ζωής σου!  Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να τρέξετε ή να περπατήσετε όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς! Θα σας κάνουμε χρωματιστούς! Όπως και στα φεστιβάλ χρώματος σε όλο το κόσμο έτσι και στο Χρώμα Run® το χρώμα αλλάζει την ψυχολογία μας και μας κάνει να χαμογελάμε! στον τερματισμό μας περιμένει ένα μεγάλο Πάρτι! 

 Φέτος θα έχει και συναυλία;

Ένα δώρο για όλους τους συμμετέχοντες του Χρώμα Run , αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μια τρελή συναυλία με τον  ιντερνασιοναλ πλεημπόη, το τυφώνας της λεβάντας , την τελευταία φυσαλίδα του ντεπόν, τον ΤΟΝΥ ΣΦΙΝΟ! 

 

Πόσο είναι το κόστος συμμετοχής;


Το κόστος της συμμετοχής  είναι 15 ευρώ.
​​
Προσοχή! οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις ανεξαρτήτως ημερομηνίας. Το 2017 εξαντλήθηκαν 10 ημέρες πριν. 

Που μπορώ να κάνω εγγραφή;

1.Mε ηλεκτρονική εγγραφή: στο www.xromarun.com
2.Με χειρόγραφη εγγραφη:  

Ηράκλειο : Cosmossport οδός  1821 αρ 17
Άγιος Νικόλαος : Cosmossport Ρούσσου Κούνδουρου 24
Χερσόνησος : tsamparouxalaki.gr  Ελ Βενιζέλου 162
Ρέθυμνο : Cremeria Vienna Ελ. Βενιζέλου 12
Ιεράπετρα : Cosmossport Μελετίου Μεταξάκη 15
Χανιά : Cosmossport Σκαλίδη 37
Αρκαλοχώρι : Rubini lingerie 
Αρκαλοχώρι : Entro 
Αρκαλοχώρι : Χρώματα Κυριαζής

Θα γίνονται ομαδικές εγγραφές;

Για παρέες, συλλόγους, σχολεία , γυμναστήρια κλπ που θα συγκεντρώσουν ομαδικές εγγραφές με άτομα από 15 και πάνω θα ισχύει έκπτωση 2 ευρώ για όλους ! Παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6945320483

Δεν μπορώ να πληρώσω, μπορώ να συμμετάσχω;

Θα δοθούν 20 δωρεάν συμμετοχές σε άτομα που θα δηλώσουν οικονομική αδυναμία και επιθυμούν να πάρουν μέρος στον αγώνα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6945320483  


 

Παιδιά κάτω των 6 ετών πληρώνουν συμμετοχή;

Όχι! Μπορούν να πάρουν μέρος χωρίς κόστος. Δεν θα πάρουν όμως το πακέτο συμμετοχής. Μπορείτε  πληρώνοντας να έχετε και το πακέτο συμμετοχής.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής;

Το πακέτο συμμετοχής περιέχει :
1. Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης
2. Δύο σακουλάκια χρώμα 
3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)
4. Την τσάντα της διοργάνωσης 
5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι 
6. Tον αριθμό συμμετοχής
7.Είσοδος στην συναυλία Tonis Sfinos
 

Πότε και από που θα παραλάβω το πακέτο συμμετοχής;

Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει στα παρακάτω σημεία:

Πλατεία Ελευθερίας - Ηράκλειο - Πέμπτη 03/05 12:00-19:00
Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου - Παρασκευή 04/05 20:00-21:00
Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου - Σάββατο 05/05 14:00-16:20


Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης. 

Θα υπάρχουν βραβεία για τους νικητές;

      Όχι! ο αγώνας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία, δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση και σας συνιστούμε να τρέξετε όσο πιο χαλαρά μπορείτε ή να περπατήσετε για να το απολαύσετε. 
     Στην διαδρομή σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, μη βιαστείτε, χορέψτε και διασκεδάστε αλλά μην κουραστείτε πολύ γιατί  στον τερματισμό σας περιμένει ο TONIS SFINOS με μια δύωρη τρελή συναυλία ! 
     Το Χρώμα Run® είναι ένας αγώνας  για την υγεία την ευτυχία .  Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς που είδαμε στην διοργάνωση του 2017 ότι το 70% δεν είχε τρέξει ποτέ ξανά 5 χιλιόμετρα!

Γίνεται και κάπου αλλού αυτός ο αγώνας;

Παρόμοιοι αγώνες γίνονται εδώ και 5 χρόνια σε όλο τον πλανήτη με εκκατομύρια συμμετοχές .  στην Ελλάδα έγινε για πρώτη φορά στο Αρκαλοχώρι από τον σύλλογο ΑΘΛΗΣΥ! Η έμπνευση ήρθε από το φεστιβαλ χρωμάτων που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια  στη Ινδία για να υποδεχτούν το καλοκαίρι. 

Υπάρχει όριο ηλικίας;

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας . Σε κάθε περίπτωση για την συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 χρονών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του γονέα στην αίτηση συμμετοχής ( αν η αίτηση είναι ηλεκτρονική θα πρέπει ο γονέας να είναι μαζί την ημέρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής).

Πρέπει να τρέξω και τα 5 χιλιόμετρα;

Όχι μπορείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε όση απόσταση θέλετε.

Είναι υποχρεωτικό να φοράω λευκό μπλουζάκι;

Ναι πρέπει να φοράτε το μπλουζάκι της διοργάνωσης! Είναι ο μοναδικός κανόνας του αγώνα.
Τι θα γινει σε περιπτωση κακων καιρικων συνθηκων;

Μια βροχή δεν θα σταματήσει τον αγώνα, αντιθέτως θα τον κάνει πιο ωραίο . Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών παρακαλώ ελέγχετε το site μας και το email σας για ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα και μεταφορά  του σε νέα ημερομηνία.