Έκανε φόνο γιατί το έγκλημα ήταν στη λίστα των επιθυμιών της

  • Τρίτη, 1 Μάιος 2018 10:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Πολλοί κάνουν λίστες με όνειρα και επιθυμίες και σβήνουν σιγά-σιγά όσα πραγματοποιούν, αν και πρόκειται συνήθως για ταξίδια, απόκτηση νέων δεξιοτήτων και εμπειρίες ζωής.

Και σίγουρα ο φόνος δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά! Κι όμως, στη λίστα μιας Αυστραλής φιγούραρε κι ένα ανατριχιαστικά σκοτεινό όνειρο: η ανθρωποκτονία.

Η Jemma Lilley είχε παθιαστεί με τον φόνο και τον θάνατο, κάτι που αποδίδει στις ταινίες τρόμου που απολάμβανε να βλέπει. Είδωλό της ήταν εξάλλου ο... αποκρουστικός Φρέντι Κρούγκερ του «Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες» (1984), που συνήθιζε να σκοτώνει παιδιά στο σινεμά. Για τη Lilley δεν ήταν όμως παρά πατρική φιγούρα.

Η γυναίκα από το Περθ φαντασιωνόταν τον φόνο εδώ και χρόνια, κάτι τη σταματούσε όμως. Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει την Trudi Lenon, μια 44χρονη μητέρα με την οποία συγκατοίκησαν αμέσως διατηρώντας παθιασμένο ερωτικό δεσμό. Και η Lenon είχε όνειρο τον φόνο, κι έτσι τέθηκαν τα θεμέλια για ό,τι πιο άρρωστο μπορούσαν να κάνουν.

Έπειτα από έναν μήνα κοινής ζωής, βρήκαν λοιπόν το θύμα τους, τον 18χρονο Aaron Pajich, γιο μιας φίλης της 44χρονης που έπασχε από Σύνδρομο Άσπεργκερ. Αφού προμηθεύτηκαν τα σύνεργα του θανάτου και της συγκάλυψης (μεταξύ αυτών νάιλον, 100 λίτρα υδροχλωρικού οξέως, ένα πριόνι, τσιμέντο και κουβάδες), κάλεσαν τον νεαρό στο σπίτι τους, προφασιζόμενες πως ήθελαν να τις βοηθήσει με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους.

Η Jemma προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με ένα καλώδιο αλλά απέτυχε, κι έτσι τον μαχαίρωσε τρεις φορές αφήνοντάς τον να πεθάνει από την αιμορραγία. Σύμφωνα με τη «Mirror», η Jemma έστειλε μετά στην Trudi ένα γραπτό μήνυμα: «Βλέπω πράγματα που δεν έχω ξαναδεί. Νιώθω πράγματα που δεν έχω ξανανιώσει. Είναι απίστευτα δυνατό. Σε ευχαριστώ».

Η αστυνομία εντόπισε το εγκληματικό δίδυμο, αλλά και το τσιμέντο κάτω από το οποίο παράχωσαν τον άτυχο νεαρό. Καταδικάστηκαν αμφότερες σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής πριν περάσουν 28 χρόνια...

newsbeast