Τι νέο έρχεται στο Instagram;

Το Instagram κερδίζει διαρκώς καινούργιους fans και φροντίζει να τους αποζημιώνει με νέα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν πιο διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση. Instagram VS Snapchat και τα νέα χαρακτηριστικά του Instagram θα του δώσουν όχι μόνο τον πόντο αλλά τη νίκη!

Τα 6 νέα χαρακτηριστικά του Instagram θα κάνουν το Snapchat να εξαφανιστεί απ’ τον “χάρτη”…Instagram VS Snapchat σημειώσατε άσσο! Έχουμε δει ήδη πολλές αλλαγές να συμβαίνουν κι άλλες τόσες είναι καθ’ οδόν. Και όχι, δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας.

Τα 6 νέα χαρακτηριστικά του Instagram

Οι ανεπιθύμητοι στο…mute!

Σίγουρα δεν κάνεις follow μόνο όσους συμπαθείς, αλλά υπάρχουν και μερικοί που είναι haters, ή είναι ένας φίλος που σπαμάρει, ένας συνάδελφος που δεν είναι και ο αγαπημένος σου. Αλλά αυτούς που δεν μπορείς να τους κάνεις unfollow για να μην τους προσβάλλεις, μπορείς να τους βάλεις στο mute! Ακόμα και τον πρώην που δεν θέλεις να ξέρεις αν ζει και τι κάνει.

 

Slow motion στα Insta Stories σου

Τα Insta Stories διαρκούν περισσότερο από αυτά του Snapchat ενώ διαρκώς προστίθενται και νέα χαρακτηριστικά που τους δίνουν το προβάδισμα. Εκτός από το “focus” που σε κάνει επαγγελματία φωτογράφο, θα προστεθεί και το slow motion! Ναι, τα Insta Stories σου σε αργή κίνηση.

 

Ημερολόγιο για τα αρχειοθετημένα Insta Stories

Τώρα μπορείς να δεις τα αρχειοθετημένα Insta Stories σου σε ένα πλέγμα. Αλλά αλήθεια δεν θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μπορείς να περιηγηθείς σε αυτά; Πλέον, με την προβολή ημερολογίου θα μπορείς!

Θα δεις τα Insta Stories που ανεβάζεις, πόσο συχνά ανεβάζεις και θα έχεις μια πιο καθαρή και οργανωμένη εικόνα.

 

Αντιδράσεις στα Stories των άλλων

Μπορείς να το κάνεις στο Facebook, σε λίγο καιρό θα μπορείς να το κάνεις και στο Instagram. Θα μπορείς να κάνεις καρδούλα στο Insta Story της κολλητής ή και “λυπάμαι” στη νέα φωτογραφία του πρώην με την νυν του (καλύτερα όχι).

 

Θα μπορείς να ταγκάρεις τους φίλους σου που έχεις στο Facebook σε post στο Instagram

Εσύ έχεις Instagram αλλά ο κολλητός όχι. Κι όμως έχουν προνοήσει για όλα. Σύντομα θα μπορείς να κάνεις tag τον φίλο σου από το Facebook στο post σου στο Instagram!

 

Βίντεο-κλήση

Τι άλλο θέλεις; Το Snapchat επιτρέπει ήδη στους χρήστες να κάνουν κλήση video μεταξύ τους και τώρα θα το κάνει και το Instagram! Τι ανάγκη θα έχεις το Snapchat, το FaceTime ή το Skype αν μπορείς να τα κάνεις όλα στο Instagram;

 

Πηγή:ipop