177 ζευγάρια σε πάρτι διαρκείας ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στην Κρήτη

  • Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 09:36
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Στην Κρήτη συγκεντρώθηκαν και φέτος οι swingers από όλο τον κόσμο όπου σε πολυτελές ξενοδοχείο ζουν μια βδομάδα πάθους και έρωτα. Και φέτος το ραντεβού δόθηκε στη Σταλίδα όπου 177 ζευγάρια διαμένουν σε γνωστό ξενοδοχείο με αποκλειστικό σκοπό την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων.

Σύμφωνα με το επίσημο site SDC οι swingers θα παραμείνουν στην Κρήτη μέχρι και τις 3 Μαϊου ενώ το κόστος διαμονής κατά άτομο αγγίζει τα 1149 ευρώ και περιλαμβάνει θεματικές βραδιές, δραστηριότητες και παιχνίδια!

Τα θεματικά πάρτι που θα γίνουν , όπως το «Ναύτες και σειρήνες « ή το «Glow nights» θα ξεχειλίζουν από ερωτισμό, όπως επισημείνουν οι διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν χρωματιστά neon αξεσουάρ και ρούχα ενώ το αποκορύφωμα θα έρθει με τη βραδιά «Μύθοι και Θρύλοι» όπου οι swingers θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Οι προτιμήσεις τους αποτελούν … διαταγή αφού πληρώνουν όσο όσο.

Οι swingers προέρχονται από 58 χώρες και θα μείνουν  για 5 μέρες στο νησί και συγκεκριμένα στη Σταλίδαενώ το ταξίδι τους το διοργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα club ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων που έχει έδρα την Ολλανδία.

Αφηστε καποιο σχολιο