Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου

  • Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 08:17
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα και πολλά τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών! Προσοχή στα ξεσπάσματα, τις απαιτήσεις και τις ανούσιες ρήξεις!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι γεμάτος με συμβιβασμούς που καλείσαι να κάνεις. Περιόρισε το απότομο του χαρακτήρα σου και δεν θα χάσεις. Τα πράγματα δεν είναι πάντοτε στα μέτρα που μας ευχαριστούν. Η ικανοποίηση βρίσκεται στο δρόμο σου και μπορείς να βοηθήσεις με τη θετική σου διάθεση, να πλησιάσει το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο και με ερωτισμό. Θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που έχεις για την δουλειά σου είναι μεγάλη. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να προσπαθήσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγο οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο τρόπος δράσης και η επιμονή σου να υποστηρίζεις σταθερά τις απόψεις σου, είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η ολοκλήρωση δεν αργεί να έρθει και δέχεσαι μεγάλη εύνοια από τα άστρα, προς αυτή τη κατεύθυνση. Αρκετές ευκολίες χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα ,αξιοποίησέ τες όσο καλύτερα μπορέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις αρκετό άγχος για να καταφέρεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό είναι να ηρεμήσεις, γιατί έχεις ανάγκη από λίγο ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Νέες συμμαχίες προκύπτουν με σοβαρό τρόπο δράσης, μέσα από καινούργιες γνωριμίες με πρόσωπα σημαντικά που αναγνωρίζουν την αξία σου και αποφασίζουν να σε στηρίξουν. Οι προτάσεις είναι αξιόλογες και τα οφέλη μεγαλύτερα από αυτό που περιμένεις αρχικά. Προετοιμάσου για άνοδο σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή δεν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Άτομο που έκανε την επανεμφάνισή του εντελώς ξαφνικά σε στηρίζει, αλλά παράλληλα ζητάει μεγάλα ανταλλάγματα. Κράτησε αποστάσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Οι προθέσεις είναι ανάμεικτες και θα δυσκολευτείς να οδηγηθείς στα αληθινά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που σε άγχωναν στην δουλειά σου, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς από θέματα δουλειάς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ανάγκη σου για καταξίωση και κοινωνική αναγνώριση, σε απομακρύνει από τους πραγματικούς σου στόχους. Χάνεις άσκοπο χρόνο στο κυνηγητό της επιβεβαίωσης και αποσπάσαι από την ουσία. Η πνευματική σου υπόσταση έχει μεγαλύτερη σημασία από την κοινωνική σου παρουσία, γι αυτό μην επενδύεις σε λάθος κατευθύνσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στην σχέση σου υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις, για να πάει καλά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ένταση των ημερών είναι πέρα από κάθε όριο και αυτό σε ανησυχεί πολύ. Μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει με τον αρνητικό τρόπο σκέψης του. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προχώρησε με συγκεκριμένο τρόπο δράσης προς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά , πράγμα που θα σε κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και εσύ συνεχίζεις τις προσπάθειες, για να βρεις και άλλες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται με μαγικό τρόπο και είναι σχεδόν σίγουρο πως πολύ σύντομα δεν θα θυμάσαι τη ταραχή που πέρασες πρόσφατα. Ακόμα και οι καλοί σου φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα στάθηκες πάλι στα πόδια σου. Το μέλλον σου ανήκει και νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες προοπτικές, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στην ζωή σου θα αλλάξει πολύ γρήγορα και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να κάνεις κάποιο πρόγραμμα, για τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις δικαιώματα για συζητήσεις που αφορούν προσωπικά σου θέματα σε άτομα που δεν έχουν αποδείξει την αγνότητα των προθέσεών τους. Πολύ σύντομα οι καταστάσεις θα σε φέρουν σε αδιέξοδο. Για να το αποφύγεις, μείνε σε απόσταση από όσους φέρονται επεκτατικά προς το ιδιωτικό σου απόρρητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις, λόγω της ανασφάλειας που μπορείνα σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή ξεκουράσου, γιατί στην εβδομάδα που έρχεται έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αγάπη σου για ταξίδια και αλλαγές αργεί να πραγματοποιηθεί, αλλά μία ευχάριστη πρόσκληση με κοντινό προορισμό, γίνεται αφορμή να πλησιάσεις άτομα που δεν γνώριζες αρκετά. Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου και όλα βελτιώνονται σταθερά και με αργά βήματα. Μην αφήνεις την καχυποψία να μπλοκάρει τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, όμως σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα ,αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο μήνυμα θα λάβεις ξαφνικά από άτομο που συνάντησες πρόσφατα από το παρελθόν και σε χαροποιεί πολύ. Η συνάντηση φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα από τα παλιά, που βρίσκονται χρόνια κρυμμένα. Πολλά μπορούν να συμβούν, απελευθέρωσε κάθε ευαισθησία και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στον Κριό, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά, που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο φιλικό πρόσωπο σε στηρίζει και σου χαρίζει ευκαιρία να προωθήσεις τη δημιουργικότητά σου. Οι συνθήκες βελτιώνονται και μπορείς να απολαύσεις την καθημερινότητά σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που σου προσφέρεται και θα κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, για να καλύψεις οτιδήποτεμπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή απόφυγε να μπεις στην διαδικασία να κάνεις πάλι κάτι για τα θέματα της δουλειά σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα άστρα σου χαμογελούν και βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Είναι κατάλληλο διάστημα για ξεκούραση, ψυχαγωγία και κάθε μορφής διασκέδαση και συναναστροφή. Ξεκουράσου, πρόσεξε την διατροφή και τη σωματική σου άσκηση. Κάποια βελτίωση στην εμφάνισή σου, εντυπωσιάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου και θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις καλά και χαλαρά. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr