Μήπως ο άντρας που γνώρισες είναι πληγωμένος από την πρώην του;

Έχετε σκεφτεί ποτέ φίλες μου ότι ο άντρας που γνωρίσατε και σας φέρετε σκληρά είναι πληγωμένος από μια προηγούμενη σχέση του;
Οι γυναίκες πιστεύουμε πως οι άντρες δεν είναι τόσο ευαίσθητοι όσο εμείς και πως αντιμετωπίζουν τις σχέσεις επιπόλαια! Η άποψη αυτή δεν ισχύει!

Ναι υπάρχει περίπτωση ο άντρας που γνωρίσατε και σας φέρετε αδιάφορα να μην είναι τόσο αναίσθητος όσο νομίζετε απλά μα έχει πληγωθεί στο παρελθόν και να φοβάται να αφεθεί σε μια νέα σχέση!

Λογικό δεν είναι;

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια σημάδια που δείχνουν ότι ο άντρας που έχεις ερωτευτεί είναι πληγωμένος από την πρώην του!

Διαβάζοντας τα θα καταλάβεις περισσότερα για τον χαρακτήρα του και θα μπορείς να κατανοήσεις τη συμπεριφορά του και να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί!

 

1.Δεν μιλάει πολύ για τον εαυτό του
Είναι αρκετά κλειστός άνθρωπος και δεν ανοίγεται εύκολα. Βγαίνετε αρκετό καιρό αλλά δεν ξέρεις σχεδόν τίποτα για το παρελθόν του! Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να ξεχάσει κάτι που τον πλήγωσε πολύ! Δείξε του ότι μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη και ότι μπορεί να σου ανοιχτεί και να μοιραστεί μαζί σου οποιοδήποτε πρόβλημα!

2.Το έχει ρίξει στη δουλειά
Δουλεύει υπερβολικά πολλές ώρες γιατί η δουλεία τον βοηθάει να ξεχνιέται! Αφοσιώνεται στη καριέρα του και στο μυαλό του υπάρχει μόνο εκείνη.

3.Κλείνετε στο σπίτι
Προτιμάει να περνάει πολλές ώρες μόνος του στο σπίτι και να βλέπει ταινίες παραμελώντας τις παρέες του. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί θέλει να βρει χρόνο για τον εαυτό του και να μαζέψει τα κομμάτια του! Δώσ’του το χρόνο που χρειάζεται και μην τον πιέζεις γιατί το πιθανότερο είναι να τον χάσεις!

 

Πηγή : efisecrets.gr