Η αεροπορική εταιρεία που βάζει το… πρόσωπό σας στο αεροπλάνο!

  • Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Ένας διαγωνισμός για... νάρκισσους

Ποιος από εμάς δεν πιστεύει ότι το πρόσωπό μας θα φαινόταν φανταστικό στην πλευρά ενός αεροπλάνου;

Αεροπορική εταιρία της Νότιας Αφρικής, θα τοποθετήσει τα πρόσωπα έξι νικητών στην πλευρά του αεροσκάφους τους για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Κάθε νικητής θα λάβει επίσης δύο εισιτήρια μετ 'επιστροφής...

Η Kulula airways, ξεκίνησε έναν διαγωνισμό για να βρει έξι πρόσωπα τα οποία θα κοσμούν τις πλευρές έξι Boeing 737. Οι συμμετέχοντες, πρέπει να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο της αεροπορικής εταιρείας και να ανεβάσουν το καλύτερό τους «πορτραίτο αεροπλάνου». Νικητής θα αναδειχθεί όποιος στείλει «το πιο αστείο, το πιο εκκεντρικό πρόσωπο», σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Αφού οι συμμετέχοντες ανεβάσουν στο σύστημα την εικόνα τους, θα μπορούν να δουν ένα βίντεο προσομοίωσης για το πώς θα μοιάζει το πρόσωπό τους στην πλευρά ενός αεροπλάνου. Όσοι δεν επιλεγούν, θα τους δοθεί ένα βραβείο παρηγοριάς: Εκτός από τους έξι νικητές, η kulula θα προσφέρει πέντε δωρεάν εισιτήρια μετ 'επιστροφής σε ισάριθμους νικητές έπειτα από τυχαία επιλογή.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους πετά σε προορισμούς στη Νότια Αφρική και σε πόλεις της Ζιμπάμπουε, της Ζάμπια, της Ναμίμπια, του Μαυρίκιου και της Κένυας.

Άτομα άνω το 18 ετών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Απριλίου.

news.gr