Το παιχνίδι του φλερτ και 5 τρόποι για να τραβήξετε την προσοχή του!

Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι κάτι το καινούριο. Από την αρχαιότητα, μια ματιά ήταν αρκετή για να ξεκινήσει το παιχνίδι του ζευγαρώματος!

Στο παιχνίδι του φλερτ, αξίζει να μεταχειριστείτε όλα τα όπλα που έχετε στη διάθεσή σας… Και γιατί όχι, να μην παραβείτε κάποιους από τους κανόνες του παιχνιδιού; Οι μέρες, που η γυναίκα περίμενε τον άντρα να την φλερτάρει, έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. Οι γυναίκες, σήμερα, μπορούν εξίσου να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Στο άρθρο μας, δεν θα επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες όπως το παιχνίδι με το βλέμμα. Αντιθέτως, θα δώσουμε βαρύτητα σε αυτό που πραγματικά θα αιχμαλωτίσει τα βλέμματα.

Αλλά, αλήθεια, τι είναι αυτό που προσελκύει έναν άντρα; Καλό είναι, πρώτα από όλα, να εξοικειωθούμε με ορισμένες βασικές ψυχολογικές τακτικές και κοινωνικές στρατηγικές, που δεν αποτυγχάνουν ποτέ.

Πώς να τραβήξετε την προσοχή του

Η τέχνη της αποπλάνησης προϋποθέτει πρώτα από όλα και πάνω από όλα, αυτογνωσία. Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας, από το αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης που νιώθουμε.

Πρέπει να εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση στους γύρω μας, ανεξάρτητα από την εξωτερική μας εμφάνιση. Το κλειδί βρίσκεται στα ακόλουθα βήματα:

Προκαλέστε όχι μόνο το ενδιαφέρον του, αλλά κάντε τον να σας θέλει.
Γίνετε το πρόσωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.
Στείλτε ερωτικά μηνύματα με μια δόση ασάφειας.
Δημιουργήστε την ψευδή εντύπωση, ότι σας πολιορκούν.
Κάντε τον να πιστέψει πως σας έχει ανάγκη.

Επιπλέον, να θυμάστε! η θηλυκότητα είναι ανίκητη. Μια γυναίκα με κατανόηση, ειλικρινή ευαισθησία και ανεξαρτησία, συχνά μαγνητίζει και αιχμαλωτίζει τα βλέμματα των ανδρών.

Αναμφισβήτητα, τα βήματα που σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε, θα αυξήσουν την περιέργειά του.

Ας περάσουμε, όμως, σε περισσότερες λεπτομέρειες:

1. Ενδιαφέρον

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να υποβάλετε ένα ερώτημα στον εαυτό σας: Τι μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ευάλωτες μπροστά του; Αναλύστε τις αλλαγές στη γλώσσα του σώματός σας αλλά και στις κινήσεις σας.

Είναι καλό να χαμογελάτε και να δείχνετε άνετες (ακόμη και αν προσποιείστε!).

Επ’ ουδενί, μην επιτρέψετε να παρατηρήσει τη νευρικότητά σας καθώς παίζετε με τις άκρες των μαλλιών σας, δαγκώνετε τα χείλη σας ή μπερδεύετε τα λόγια σας, την ώρα που μιλάτε.

Δείξτε δυναμισμό και φανείτε δημιουργικές, όταν η συζήτηση «ανάβει».Αυτό θα συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σας και θα απογειώσει το ενδιαφέρον του.

2. Εμπιστοσύνη

Το κλειδί είναι η διακριτική προσέγγιση, η προσέγγιση βήμα βήμα, διότι η υπερβολική ευθύτητα ενέχει τον κίνδυνο μιας κάποιας αντίστασης από μέρους του. Η αποπλάνηση πρέπει να ξετυλίγεται σταδιακά, έτσι ώστε να μη παρατηρήσει αμέσως την παρουσία σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την προσέγγιση μέσω ενός τρίτου προσώπου, αλλά η συμπεριφορά σας, σε κάθε περίπτωση, οφείλει να είναι ουδέτερη. Είναι καλύτερο πάντοτε να του επιτρέψετε να μιλήσει πρώτος, ώστε να ζυγίσετε κατόπιν, τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες σας.

Στην τέχνη του φλερτ και της αποπλάνησης, νικητής βγαίνει αυτός που διατηρεί την ψυχραιμία του, αυτός που δεν επιτρέπει στα συναισθήματά του, να τον παρασύρουν, ώστε να χάσει τον έλεγχο της κατάστασης.

3. Ασάφεια

Το επόμενο βήμα είναι να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας.

Πώς γίνεται αυτό;

Στείλτε αντιφατικά ερωτικά μηνύματα με μια δόση αμφιβολίας και ασάφειας.

Δηλαδή, φερθείτε ευγενικά και έξυπνα, αλλά συγχρόνως μη φοβηθείτε να δείξετε και κάποια αδυναμία. Αυτό θα τον μπερδέψει και το μυστήριο θα τον τραβήξει περισσότερο κοντά σας.

Σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο: το μάρκετινγκ στην αγορά προϊόντων, σας προσφέρει ένα προϊόν παρουσιάζοντας τις ιδιότητές του, κάνοντάς το τόσο ακαταμάχητο, που θέλετε να το δοκιμάσετε το γρηγορότερο.

Κάπως έτσι λειτουργούν και οι ερωτικές σχέσεις και στο σημείο αυτό, μπαίνει η φαντασία. Το γεγονός ότι δεν «προσπαθείτε», μεταφορικά μιλώντας, σας κάνει μια «ζωντανή» πρόκληση στα μάτια του. Φυσικά, το ένστικτο του ανταγωνισμού, του πόθου να σε κατακτήσει, δεν αργεί να εισβάλλει στο σκηνικό.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν πρέπει να εφησυχάζετε, μέχρι να δείξει ότι απολαμβάνει τη φυσική σας παρουσία αλλά αισθάνεται και την απουσία σας.

Ο τρόπος που ντύνεστε, το σχήμα και το χρώμα των χειλιών σας, διασφαλίζουν ότι το βλέμμα του θα στραφεί επάνω σας. Ωστόσο, ο στόχος είναι να τον σαγηνεύσετε, να τον κάνετε να νιώσει ότι κρύβονται πολλά περισσότερα πίσω από τις στιλιστικές σας επιλογές.

Για να τα καταφέρετε, πρέπει να βρείτε το μέτρο, να ισορροπήσετε ανάμεσα σε ανασφάλεια και αδιαφορία. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε ούτε υπερβολικά ντροπαλές αλλά ούτε και υπέρ το δέον ψυχρές. «Παντρέψτε» τα δύο και θα τον κατακτήσετε!

4. Ζήλεια

Γιατί πάντα αναζητάμε αυτό που οι άλλοι έχουν; Υπάρχει ένα σύνδρομο, που, στα πλαίσια της ψυχολογίας, ονομάζεται «το κομμάτι που λείπει» και που εξηγεί γιατί επιθυμούμε αυτά που δεν έχουμε.

Το σύνδρομο δεν εντοπίζεται μόνο στο πεδίο της αγάπης. Το βλέπουμε γύρω μας, καθημερινά. Αισθανόμαστε ένα σφίξιμο, όταν κάποιος κατορθώνει κάτι, ενώ εμείς όχι.

Πρόκειται για ένα δυσάρεστο συναίσθημα, μια δυσαρέσκεια που δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και μας βασανίζει. Μια γυναίκα, που οι περισσότεροι αποφεύγουν, δεν προκαλεί ενδιαφέρον.

Πρέπει, λοιπόν, να ενισχύσετε την ελκυστικότητά σας, ώστε ο άντρας που σας ενδιαφέρει να πιστέψει ότι προκαλείτε το ενδιαφέρον άλλων ανδρών. Αυτό θα αυξήσει αυτομάτως την αξία σας στα μάτια του και θα κάνει το παν, για να σας κατακτήσει.

5. Ανάγκη

Είναι δύσκολο να αποπλανήσετε έναν άντρα, που νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος. Πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει πως σας έχει ανάγκη.Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω, που, ευθέως ή εμμέσως, σας ανταγωνίζονται στην καρδιά του.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και να προβάλετε μια εικόνα ανωτερότητας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε αγγίζοντας ευαίσθητους τομείς, ιστορίες από το παρελθόν, από τις οποίες φαίνεστε καλύτερες από τις γυναίκες που γνώρισε.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εφοδιαστείτε με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση, ώστε να ανακαλύψει στο πρόσωπό σας, ένα άτομο εμπιστοσύνης που δεν φοβάται να αισθανθεί ευάλωτος, όταν βρίσκεται κοντά του.

Αυτός είναι ένας τρόπος να κάνετε ένα ακόμη βήμα πέρα από τη φιλία. Αν φέρετε στο φως μια πληγή του παρελθόντος, το άγχος για να γεμίσετε το κενό, θα του αποδείξει ότι είστε αυτή που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Η ευκαιρία να γεμίσετε ένα κενό, είναι ένα αδύνατο σημείο που συχνά εκμεταλλευόμαστε στην αποπλάνηση.

Γοητεύστε, αλλά με απλότητα. Μην εισβάλετε στο χώρο του. Αφήστε τον, να σας αναζητήσει. Αλλιώς, αν γίνετε επιθετικές, θα τον δείτε να απομακρύνετε.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι, όταν βρίσκεται μαζί σας, νιώθει γαλήνη και άνεση. Όταν βρίσκεται μακριά σας, του λείπετε.

Μετά από αυτά, νιώθετε έτοιμες να τον κατακτήσετε;

meygeia.gr