Απόψε το μεγάλο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor

Η ώρα της ένωσης Μαχητών και Διασήμων στο Survivor 2 έφτασε και όλα αλλάζουν για το παιχνίδι επιβίωσης.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, οι παίκτες εμφανίζονται καλοντυμένοι, ενώ ακολουθεί και το πάρτι με πολλά τραγούδια.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από το πρώτο Survivor βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να παρευρεθεί στο πάρτι της ένωσης ενώ εκεί είναι και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, τo Έπαθλο Επικοινωνίας του Survivor για μία ακόμη φορά πήγε στους Μαχητές που κέρδισαν μάλιστα και με μεγάλη διαφορά: 10-2.

Οι συζητήσεις που προηγήθηκαν στην παραλία τους για το πώς θα ανακάμψουν, φαίνεται να απέδωσαν. Είχαν πολύ καλύτερη διάθεση και ήταν πιο ανταγωνιστικοί. Έτσι οι Μαχητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα φρούτα τους και να διαβάσουν τα μηνύματα των φίλων τους, αλλά για πρώτη φορά ν΄ ανταλλάξουν μηνύματα. Η Ντάρια όταν διάβασε το μήνυμα του φίλου της, που περίμενε τόσο πολύ,δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αλλά μπόρεσε και να του γράψει το δικό της τρυφερό μήνυμα.

Ακολούθησε το Symbol game με έπαθλο τούρτα σοκολάτα. Η Δαλάκα πήρε το 4ο Symbol και προηγείται από όλους τους παίκτες, ενώ στους άντρες αυτή τη φορά πήρε το πρώτο του symbol o Ηλίας. Το έπαθλο απόλαυσαν μαζί με την Κατερίνα, η Εύη και ο Νάσος, ενώ ο Ηλίας επέλεξε για να μοιραστεί την τούρτα τη Μελίνα και τον Πάνο.

newsbeast.gr

Αφηστε καποιο σχολιο