Το στυλ δεν έχει ηλικία – Μια 68χρονη κάνει θραύση στο Instagram (φωτογραφίες)

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος που τα πάθη και τα ενδιαφέροντα ενός ατόμου θα πρέπει να αλλάξουν με το πέρασμα των χρόνων.

Το μπλογκ της Σούζι Γκραντ αγκαλιάζει τις ηλικιωμένες γυναίκες και δείχνει στον κόσμο πως μπορείτε να είστε στιλάτες, να διασκεδάζετε και να ζείτε περιπέτειες σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωής σας.

Η Γκραντ, μια 68χρονη γυναίκα που ζει στο Μπράιτον, ξεκίνησε το μπλογκ της «Alternative Ageing» το 2014, για να βοηθήσει άλλα άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών να ζουν πιο υγιείς και ευτυχισμένες ζωές.

Από την έναρξη του ιστολογίου της, στο οποίο η Γκραντ μοιράζεται μια ποικιλία από συμβουλές μόδας, συμβουλές υγείας, συνταγές, βίντεο και πολλά άλλα, και έχει κερδίσει ένα εντυπωσιακά μεγάλο κοινό.

Η Γκραντ διαθέτει σήμερα 115.000 οπαδούς στο Instagram και πάνω από 6.500 στο Facebook.

Στην ηλικία των 50, η Γκραντ αισθανόταν παραμελημένη στα μάτια της κοινωνίας, ως ηλικιωμένη γυναίκα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, καθώς τα γκρίζα μαλλιά έχουν γίνει μια όλο και πιο δημοφιλής τάση, η Γκραντ έχει δει την αυτοεκτίμησή της να απογειώνεται ως μια γυναίκα στην ηλικία των 60 ετών.

«Δεν αισθάνομαι πλέον αόρατη, όπως έκανα στα 50 μου, και δεν πρέπει ούτε κι εσείς, γι’ αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, ώστε κι εσείς να αρπάξετε τη ζωή και να την απολαύσετε όσο κι εγώ» έγραψε η Γκραντ στο μπλογκ της.

Η Γκραντ ποστάρει μια ποικιλία φωτογραφιών στη σελίδα της στο Instagram, που τη δείχνει με μια τολμηρή αίσθηση του στυλ και πάθος για εξερεύνηση. Η ίδια, παρόλο που τώρα ακολουθεί μαι πιο υγιεινή διατροφή, ήταν λάτρης ενός πολύ διαφορετικού τρόπου ζωής. Όταν εργαζόταν ως τηλεοπτική και ραδιοφωνική δημοσιογράφος για δίκτυα όπως το Sky News και το BBC Radio4, η Γκραντ έπινε και κάπνιζε υπερβολικά.

Ωστόσο, όταν η μητέρα της πέθανε από καρδιακή προσβολή στην ηλικία των 63 ετών, πριν από δύο δεκαετίες, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της. Έγινε διατροφολόγος και έχει γράψει τρία βιβλία που όλα εστιάζουν στην ενθάρρυνση των ανθρώπων για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.



Πηγή: iefimerida.gr