Πως θα πετύχεις τέλεια φυσικά φρύδια;

  • Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 18:41
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Πολλά πράγματα στη ζωή μας δεν θέλουν κόπο ή χρήματα αλλά τρόπο και χρόνο. Όπου «πράγματα», βάλε τώρα τη λέξη «φρύδια» και την ανάγκη πολλών από εμάς να δημιουργήσουμε τα τέλεια φυσικά φρύδια, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε άπειρο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη ή χρήματα. Κι αν ψάχνεις τα βήματα για να τα πετύχεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

- Χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω με ένα καθαρό βουρτσάκι, εντοπίζοντας τα σημεία που χρειάζονται γέμισμα.

 -Χρησιμοποίησε το μολύβι φρυδιών για να γεμίσεις τα πιο αραιά σημεία των φρυδιών σου, τονίζοντας παράλληλα τη φυσική τους καμπύλη. Δώσε μεγάλη προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξεις, αλλά και στον τρόπο που θα τα γεμίσεις. Απόφυγε τις έντονες γραμμές και προτίμησε να σχηματίζεις μικρές τριχούλες σε όλο το μήκος των φρυδιών σου, προκειμένου να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία σκιά φρυδιών στη σωστή απόχρωση.

-Με ένα βουρτσάκι χτένισε τα φρύδια σου αφαιρώντας την περίσσεια προϊόντων και τιθάσευέ τα με ένα διάφανο gel, χτενίζοντάς τα με ανοδική φορά

-Για ακόμη πιο φωτεινό βλέμμα, φώτισε την περιοχή κάτω από το τόξο των φρυδιών σου με ένα highlighter

 

Extra tip: Αν έχεις αραιά φρύδια μπορείς να τους περνάς σε τακτική βάση λίγο καστορέλαιο, ώστε να γίνουν πιο πυκνά και να έχουν γρηγορότερη ανάπτυξη.

 

Πηγή: ladylike

Αφηστε καποιο σχολιο