Αυτή είναι η διατροφή που ζητά η Τζίνα Αλιμόνου από τον Βαρδινογιάννη

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου… ένα διαζύγιο – πόλεμος. Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε στις 30 Μαρτίου για την κηδεμονία των παιδιών, έφερε πολλές αναταράξεις. Ο Πάνος Ζόγκας και η Φανή Πλατσατούρα παρουσιάζουν σε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Down Town όλες τις πτυχές τις υπόθεσης και παρουσιάζουν αναλυτικά τα ποσά για τη διατροφή που διεκδικεί η Τζίνα Αλιμόνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παύλος Βαρδινογιάννης επισήμανε στο δικαστήριο: «Πληρώνω κάθε μήνα όλα τα έξοδα των τεσσάρων παιδιών μου. Τα σχολεία τους, τους γιατρούς τους, τη σίτιση, τα ιδιαίτερα μαθήματά τους και τις δύο συνολικά νταντάδες που τα φροντίζουν. Έξοδα που υπολογίζονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ». Την ίδια στιγμή πληροφορίες και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ποσά που φτάνουν τα 50,000 ευρώ μηνιαίως (600,000 ευρώ τον χρόνο).

Από την άλλη πλευρά, η Τζίνα Αλιμόνου ζητά γύρω στις 7,000 ευρώ μηνιαίως για τα προσωπικά της έξοδα, καθώς και να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματα που δίνονται για τη φροντίδα των παιδιών και για τις ανάγκες του σπιτιού, τα χρήματα που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φτάνουν τα 50,000 ευρώ τον μήνα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα 7 χιλιάδες ευρώ που διεκδικεί η Τζίνα τον μήνα, τότε μιλάμε για ένα ποσό που πλησιάζει τα 700 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν στο δικαστήριο, με την πρόεδρο της έδρας να απορεί λέγοντας: «Τι ήρθατε εδώ να δικάσουμε; Αφού πληρώνονται ήδη υπέρ το δέον όλα τα έξοδα των παιδιών». Η Τζίνα Αλιμόνου απάντησε σύμφωνα με παρευρισκόμενους στην αίθουσα: «Θέλω να αποφασίζω εγώ πώς θα διαθέσω αυτά τα χρήματα».

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι βασικές μηνιαίες ανάγκες που επικαλείται η Τζίνα και το πώς αυτές προκύπτουν μέσα από την επίσημη δικογραφία που έχει το Down Town στη διάθεσή του. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

2,638 ευρώ τον μήνα για λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή
1,000 ευρώ τον μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο
2,150 ευρώ τον χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις
100 ευρώ τον μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια – θέατρα – σινεμά
250 ευρώ τον μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους
1,800 ευρώ τον μήνα για δόση δανείου (σ.σ. σύμφωνα με πληρογορίες, το συγκεκριμένο ποσό αφορά σπίτι που αγοράστηκε για τη μητέρα της κ. Αλιμόνου ενόσω ήταν ακόμη παντρεμένη με τον κ. Βαρδινογιάννη)
1,600 ευρώ τον χρόνο για την ιδιωτική της ασφάλιση
400 ευρώ τον χρόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου
750 ευρώ τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου
1,000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου
2,000 ευρώ τον χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού

zappit.gr