Είναι 72 ετών, γιαγιά έξι εγγονιών και σύζυγος … 19χρονου

  • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 19:25
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Μία 72χρονη και γιαγιά 6 εγγονιών υποστηρίζει ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 19χρονου συζύγου της, ο οποίος λέει ποτέ δεν του άρεσαν οι νεαρές γυναίκες.

Η Almeda Errell από το Τενεσί των ΗΠΑ γνώρισε τον άντρα της, Gary Hardwick σε ένα πάρτι γενεθλίων και τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μετά από δύο εβδομάδες που έβγαιναν ραντεβού ο Gary  της ζήτησε να τον παντρευτεί παρά τα 53 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Ο Gary που είναι πιο νέος από εγγόνι της 72χρονης χαρακτηρίζει τον εαυτό του «πολύ ώριμο για την ηλικία του». Είναι παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια και λένε ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ωστόσο, παραδέχονται ότι δεν έχουν αποδεχτεί όλοι την σχέση τους.

«Αν αγαπάς κάποιον, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είμαι πολύ ευτυχισμένη στον γάμο μου εδώ και δύο χρόνια και έχω βρει την αδελφή ψυχή μου. Μόλις τον είδα τον ερωτεύτηκα», ανέφερε η 72χρονη σύμφωνα με την Daily Mail.

«Συναντηθήκαμε σε ένα πάρτι γενεθλίων, την κοίταξα στα μάτια και την ερωτεύτηκα. Ήξερα ότι είναι η γυναίκα με την οποία θα ήθελα να περάσω όλη μου τη ζωή. Το θέμα της ηλικίας δεν με προβλημάτισε ποτέ» εξομολογήθηκε ο 19χρονος.

Μάλιστα ανέφερε ότι δεν αισθάνεται ότι χάνει κάτι από τη ζωή του επειδή είναι με μία γυναίκα τόσο πολύ μεγαλύτερη από τον ίδιο και ότι ανέκαθεν του άρεσαν οι πιο… ώριμες.«Ακόμα και όταν ήμουν 13 και 14 μου άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Όταν το είπα στην γιαγιά μου που με μεγάλωσε δεν ήξερα πως θα το πάρει, αλλά μας αποδέχτηκε», ανέφερε ο Gary.

Όσο για την απόφασή του να της κάνει πρόταση γάμου και μάλιστα μόλις μετά από δύο βδομάδες γνωριμίας είπε:

«Πολλοί άνθρωποι περιμένουν πολλά χρόνια για να παντρευτούν και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές διαφορετικές απόψεις για τους γάμους που γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρώτη φορά που κάναμε έρωτα ήταν την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Ήταν καταπληκτική εμπειρία» ανέφερε ο 19χρονος. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι πολλοί διαφωνούν με την σχέση τους και κυρίως το γιος της Almeda που σταμάτησε να της μιλάει μετά τον γάμο της.

Η 72χρονη είναι πεπεισμένη ότι θα είναι με τον Gary για το υπόλοιπο της ζωής της ο οποίος και θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός.

newsbeast.gr

Αφηστε καποιο σχολιο